jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 (editace) Nene zizen byla az pak kluci si hrali a udelali si skoro mikrovlnku z kartonu a horkovzdusky, samosebou tomu trosku prikourili a uz to horelo. Musim uznat penovy hasicak to je fajna vec Odeslano z Iphone 4S Editováno: 20. Březen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Aspoň ses tam nenudil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Ne e ale kebab byl moc dobry Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Ne e ale kebab byl moc dobry Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 to dělali z kočky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Nene, obednany,dovezeny ale studeny,no pak to byla verze uhlik Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 ale dal bych si, si mi s tím udělal chuť, jsem ho už dlouho neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Ja uz dneska mel, reknu Ti, no perfektni, mame tu jednoho turka a tomu to jde pekne od ruky Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 se asi někde stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Zas na swisse Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 dneska spíš ten kebab Do kdy vubec je ten swiss, nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Jeste se nakou dobu potahne ted ho maj v tom vyberu, take to best off mekac Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 já vím no, ale byl bych nerad, kdybych jeden den tam přišel a už nebyl, tak abych si ho pořádně vychutnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Stejne jako ja swiss je nej, pak mi uz zbyva jen big tasty Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 ten sem ještě neměl, já si vystačím se swisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Ten sinprave davam mimo syrovou sezonu, zkus je to fakt bombicka Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 dobře, zkusit se má všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 No to bych netekl ale vetsina jo Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 no záleží na co myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Mekac, dneska jsem slusnej mc fish nikdy Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 nemáš rád rybky jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Ani ne , z ryb nejradeji vodku Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 teď to nějak nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Je to mokre, tak ny v tom i ty ryby mohly plavat, asi tak nejak vysvetleno jinak ryby nejim radeji maso , treba steaky Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 aha no si je do toho můžeš naložit viď Já si občas dám, třeba takovej tuňák nebo losos je výbornej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.