Březen 24, 201213 r Tak jsme dnes vyrazili na mašinách.... V Hejnicích bylo nádherně v Bílém potoku začal být místy sníh... No a nahoře na Smědavě už byl metr sněhu a kolem lítali běžkaři Chtěli jsme jet dál směr Souš a místo silnice byla dráha pro běžkaře Takže otočka a hurá dom...
Březen 24, 201213 r jozzi, třeba někdy v létě si udělám výlet tam do těch vašich končin Ondreo: jo, MZeta to je zlatá dobrá mašina, taky jsem měl
Březen 24, 201213 r Ta MZ je moje bejvalka...Dal jsem jí do kupy...prodal kamarádoj z práce a za ty peníze koupil Suzinku
Březen 24, 201213 r Na Mzetce jsem si taky uzil svoje tedka ducatti Jo skvarecky taky budou, hezky s cibuli , a kdyz se posnazim i ovarek ... Barisi zitra jedu palit zbytek jablicek, bude i kalvados
Březen 24, 201213 r Barisi: dojeď .... v Ostravě su fajni synci Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 24, 201213 r To by bylo super .... však uvidíš .... rádi tě poznáme OSTRAVSKÉ KOMANDO :'> :: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 24, 201213 r Nu jak myslíte!!! Já to vidím trochu jinak v úterý jedu fandit na 2.zápas do Plzně, Indiáni vyřadí Kometu Brno, Tygři Liberec vyřadí Pardubice. Finále Plzeň - Liberec, kde titul získá Plzeň, protože má Liberci co vracet!
Březen 25, 201213 r Bry ranko panove, resim stejny problem jako pred pulrokem , mam posouvat hodinky ? Kdyz to je jen na pulroku ?
Březen 25, 201213 r no pravě , hodina sem hodina tam ,ja si k snidani hodinu dam :D doma už jsem to šoupnul ,draha polovička remcala... kua hlapi to se nezda kolik my tu vedem hodin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.