Březen 25, 201213 r přesně No já to mám lehký, na noťasu i na mobilu to je automaticky, tak přehodit jen hodinky a je to
Březen 25, 201213 r na radiu jsou hodiny,tak se musim kouknout ale už jsem si je přehodil jinak CBOčko na snidani neni špatne
Březen 25, 201213 r ty já nikdy nepřehazuju na zimní čas, tam mám pořád letní, tak o práci míň Pán vyměnil swisse za cbo jo?
Březen 25, 201213 r ještě mi zuztava big tsty, ale to mi nikdo dneska poranu nechtěl udělat, se jim nedivim když jim tam někdo straši hnedka po oteviračce
Březen 25, 201213 r Nu my máme s přítelkyní po bytě 6-tery hodiny, které se musely přeřídit ručně a 3 které to zvládly sami. Když tak nad tím přemýšlí, potřebujeme jich tolik????
Březen 25, 201213 r Jo strejdo ,to ja fakt nevim ,to se ptej moji , to je to same že na co mame zaclony když jsou žaluzie
Březen 26, 201213 r Dobre ranko tak co panstvo, jak zvladate ranni vstavani s soupnutym casem ? Odeslano z Iphone 4S
Březen 26, 201213 r Jozzi je to hnus než si zase člověk zvykne Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 26, 201213 r Ja si nezvykam , kolem 10 si dam slofika... Kua musim si koupit naky silny sampib furt mam dojem ze zemne tahne jak z rakosnicka Odeslano z Iphone 4S
Březen 26, 201213 r Strejdo tak to Ti zavidim, slwhnul jsem si 3 kafe a efekt zadny, teda krom toho ze jsem musel na zahod Odeslano z Iphone 4S
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.