baris Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 přesně No já to mám lehký, na noťasu i na mobilu to je automaticky, tak přehodit jen hodinky a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 a budik v autě, nezapomen na nej jinak budes jako ja hodku pozdeji v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 a jo vlastně, ještě v autě to musím přehodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Ale tak v autě na rádiu mám správnej čas, tam jsem ani zimní nenastavoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 na radiu jsou hodiny,tak se musim kouknout ale už jsem si je přehodil jinak CBOčko na snidani neni špatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 ty já nikdy nepřehazuju na zimní čas, tam mám pořád letní, tak o práci míň Pán vyměnil swisse za cbo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 měl jsem hlad a reknu Ti že big macu už jsem přežrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 ten já už taky moc nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 ještě mi zuztava big tsty, ale to mi nikdo dneska poranu nechtěl udělat, se jim nedivim když jim tam někdo straši hnedka po oteviračce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 to z tebe měli radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 No čuměla na mně jakbych byl z marzu ale šikovni ukuchtili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Nu my máme s přítelkyní po bytě 6-tery hodiny, které se musely přeřídit ručně a 3 které to zvládly sami. Když tak nad tím přemýšlí, potřebujeme jich tolik???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 jo nad tim přemyšlim taky v počtu hodin jsemna tom stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 to jo teda, k čemu vám to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Jo strejdo ,to ja fakt nevim ,to se ptej moji , to je to same že na co mame zaclony když jsou žaluzie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 jozzi: naprosto s tebou souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Dobre ranko tak co panstvo, jak zvladate ranni vstavani s soupnutym casem ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Je to na PIkaČU Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 To sme Tome dva, normalne spim Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Jozzi je to hnus než si zase člověk zvykne Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Ja si nezvykam , kolem 10 si dam slofika... Kua musim si koupit naky silny sampib furt mam dojem ze zemne tahne jak z rakosnicka Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 čus, tak s tím já problém nemám, ta změna času na mě vubec nepůsobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Strejdo tak to Ti zavidim, slwhnul jsem si 3 kafe a efekt zadny, teda krom toho ze jsem musel na zahod Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 tak to taky probere ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.