Březen 26, 201213 r Ach jo, člověk nikde nikoho a o nic nebrnkne, o nic se neopře, chodí kolem toho po špičkách a stejně při pořádným pozimním mytí (ne jen jako každý týden wapkou) a voskování najde na autě první škrábance...
Březen 26, 201213 r Ou , to zaboli kazdeho, hlavne po zime... Neboj ja mam i kratery Odeslano z Iphone 4S
Březen 26, 201213 r Kurna kde jsi byl, 90 km to je pekna streka Odeslano z Iphone 4S nebylo to naraz v sobotu 45km a vcera taky.vic jak 50km nejdezdim,to uz neni ono,idealni je to mezi 35-45km
Březen 26, 201213 r Já mám auto převážně v garáži a defakto nejezdim a pořád vidím nové škrábance o boláky Nechápu,kde se to tam pořád bere
Březen 26, 201213 r to viš to ty kuny Kurna segedynek bych si dal taky, matroš doma vedu ,de se vařit
Březen 26, 201213 r No a co pak máme říkat my, co s autem pořád někde lítáme, já už mám kapotu jak měsíční krajinu
Březen 26, 201213 r no ja jsem taky denne v provozu jinak jako měsični krajinu mam předni naraznik , jsem na to u myti koukal jak malej ... no nic , bude se letos kapat a leštit a pokud to nepomuže tak lakovna
Březen 26, 201213 r no nárazník mám téměř novej, tak je v phodě, ale na kapotě těch 10 let už je znát
Březen 26, 201213 r Tak jeste to jde celkem ale jak je cerstve umyto tak to jde videt. U nas mame kamenolom tak tam radsi nechavam pred sebou velkej rozestup, dost tam litaj sutry od kol
Březen 26, 201213 r Jojo... Garáž, fakt opatrný zacházení (např. při parkování, jinak jezdím poměrně svižně), ale co, je to spotřební zboží, ač se o něj starám. Za pár let by ho mělo zase nahradit jiné (oproti Formanovi). Aspoň se těším na zítra a na Gigara
Březen 26, 201213 r Jojo, zítra dám letňáky A pokud udělám nějaký hezký fotky, tak taky konečně po skoro dvou letech očumování místního webu založím kartu pro Fabii
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.