baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 to by mi byla zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 tak kdyz je chladnu musis cepici a kdyz sviti moc tak taky ,ale jinak je to pohodickaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Tu ja prave nenosim Jinak dnes jsem si dal v meku big tasty a taky dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 ziletkou jedu pres leto Barisi, ročnik 86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Tak to zas neni velkej rozdil. Ja 89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 jako moje mladši sourozenec ve skratce segra Takže strejda jsem ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 A je segra hezka? strejdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Je to segra, to se těžce posuzuje ale sestrenku mam jednu fajnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Tak to by chtelo poslat fotky, ti dam mejl a pak bys ke vzal sebou az bych prijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 jo sestřenka je z polska 500km od Těšína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Ale tak fotky poslat muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Pohledam někde z praznin , jen musim byt doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Ok ja ted stejne mizim. Zatim cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 ja teda cepice nosim rad,mam jich doma hafo,ale trebas na tenis kdyz jsou velky vedra je to nutnost jinak bych zkolaboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Zatim , a stav se někdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Tak už si je našel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 ja sedim furt v praci sice je to relax jak cyp ,ale alespon mam klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 no ty tam snad seš i přes noc ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 nene, ale když čekam na nějakeho dodavatele tak klidně i do pulnoci ,ale typek volal že už je kolem frydku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 tak to jsou dobrý přesčasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 zaklad je že dobře placeny ,a to se najim ,zdřimnu a ještě sedim na netu Hele Barisi jaky je tvuj nazor na sticker ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 taky bych bral tohle místo Nevím co přesně myslíš, jako samolepky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 nedam misto je moje si ho hlidam zuby nechty jj samolepky ,mam priserne nutkani něco olepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 no a nemáte tam podobný bez nutnosti umět polsky? no jako na autě se mi to moc nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 no pravě že mě nutkaj zrcatka a ramečky a buchvico ještě , ani nevim proč no misto kde se mluvi jinak jak polsky je to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.