Březen 27, 201213 r tak kdyz je chladnu musis cepici a kdyz sviti moc tak taky ,ale jinak je to pohodickaaa
Březen 27, 201213 r Tak to by chtelo poslat fotky, ti dam mejl a pak bys ke vzal sebou az bych prijel
Březen 27, 201213 r ja teda cepice nosim rad,mam jich doma hafo,ale trebas na tenis kdyz jsou velky vedra je to nutnost jinak bych zkolaboval
Březen 27, 201213 r nene, ale když čekam na nějakeho dodavatele tak klidně i do pulnoci ,ale typek volal že už je kolem frydku
Březen 27, 201213 r zaklad je že dobře placeny ,a to se najim ,zdřimnu a ještě sedim na netu Hele Barisi jaky je tvuj nazor na sticker ?
Březen 27, 201213 r nedam misto je moje si ho hlidam zuby nechty jj samolepky ,mam priserne nutkani něco olepit
Březen 27, 201213 r no a nemáte tam podobný bez nutnosti umět polsky? no jako na autě se mi to moc nelíbí
Březen 27, 201213 r no pravě že mě nutkaj zrcatka a ramečky a buchvico ještě , ani nevim proč no misto kde se mluvi jinak jak polsky je to moje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.