Březen 27, 201213 r To neni jen tak , trdka si pudu odpipat celej nakdad, kontrola musi byt ... Abych si zjistil kde Novy Bor je tak jsem holt musrl zabrouzdat k strejdovi googlovi
Březen 27, 201213 r Vsiml jsem si jezdim obcas do okoli teda di Bogatyni ;D jo tam se clovek citi jak na mesici
Březen 28, 201213 r Rána bych zrušil :( jsem dojebany jak Berlín po náletu :( Jsem v robotě na dispečinku .....
Březen 28, 201213 r JAsne že to můžeš použít :D mám ještě jednu na skladě,ale ta je trochu rasisitická ... jako nic drsného,ale psát to nebudu :D
Březen 28, 201213 r Rasisticky beru taky , jak me v praci naserou tak na ne vysypu vsecko Tome co vedou tento tyden v meku ? Odeslano z Iphone 4S
Březen 28, 201213 r Ten rasisiticky:jsem dojebany jak ciganské hračky :D Tento týden je v meku Big Jalapeno .... dobrý je
Březen 28, 201213 r tu v Ostravě jich koluje ... jozzi určitě taky nějakou bude mít na skladě ... však v létě u pivka tě nějaké naučíme :D
Březen 28, 201213 r Tak ro musime u pifka brobrat , tam se to sype nejlip Uz vim co si dam u meka Odeslano z Iphone 4S
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.