baris Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 tak různě, co je zrovna poblíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Tak to ja seraji za jidlem projedu nejdal asi do Karlovy studanky ale furt v dobrem vspominam menzu na banske to byla kuchyn Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 já když si vzpomenu na intrácký žrádlo tak mi je blbě ještě teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 jozzi: jj menza ... někdy se to dalo i sežrat :D já měl dnes v práci rajskou,plněnou papriku a knedle .... na to,že to bylo z kantýny ... tak to ušlo .... ale domácí je domácí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Já do sebe navalil smažáka a asi kilo hranolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Kuaaa ja jsem o hladu za chvili du na obed a vypecu vas se steakem Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Tak to máme zatím 2:0 pro tygříky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 to se ještě hraje hokej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 No jistě...a ještě nějakej pátek hrát bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 To viš ,jak mi vypadnul Třinec tak už tak nějak nejsem v obraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 No já to sleduju ikdyž nehraje můj favorit...tak nějak mě to šmrdlání hokejkama baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 ja myslim že to ma každy čech v genech a nagano to rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Hlavně ty nervy proti Kanadě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 ale byla to kraaasa, občas si to ještě rad skouknu , hlavně finale s rusama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Máme doma ještě originální VHSku ....vždycky si jí po prohraném zápase pustím pro zlepšení nálady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 tak to dělaš stejně jako ja tu jsem dostal tehdy od bratranka k svatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 jo a taky musim unat že naši hokejisti jsou na tom vykonove lip než naš fotbalek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 No tak to rozhodně....mě ani fotbal tolik nebaví...Kolikrát jsem u něj usnul...to se u hokeje nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 přesně jako u mně a nej je to na stadioně, ja na Trinec jezdim poctivě teda pokud hraje doma nebo na vitkach a minula sezona stzala za to , to byla jizda jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Takže máme zatím stejnej názor na sport a muziku I u žrádla bychom se asi shodli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 To by chtělo dat naky srazek ja se hystal na škodahome,ale budu v cizině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Ou to je škoda...Já se tam ukážu.. Mimochodem hrozný nervy ,ale 2:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 2:1 pro koho vidis to by byla možnost hodit konkret grill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 No když jsme vedli v první třetině 2:0,tak jak to asi bude? No tak snad jindy no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.