Březen 28, 201213 r Tak to ja seraji za jidlem projedu nejdal asi do Karlovy studanky ale furt v dobrem vspominam menzu na banske to byla kuchyn Odeslano z Iphone 4S
Březen 28, 201213 r jozzi: jj menza ... někdy se to dalo i sežrat :D já měl dnes v práci rajskou,plněnou papriku a knedle .... na to,že to bylo z kantýny ... tak to ušlo .... ale domácí je domácí !!!
Březen 28, 201213 r Kuaaa ja jsem o hladu za chvili du na obed a vypecu vas se steakem Odeslano z Iphone 4S
Březen 28, 201213 r No já to sleduju ikdyž nehraje můj favorit...tak nějak mě to šmrdlání hokejkama baví
Březen 28, 201213 r Máme doma ještě originální VHSku ....vždycky si jí po prohraném zápase pustím pro zlepšení nálady
Březen 28, 201213 r No tak to rozhodně....mě ani fotbal tolik nebaví...Kolikrát jsem u něj usnul...to se u hokeje nestane
Březen 28, 201213 r přesně jako u mně a nej je to na stadioně, ja na Trinec jezdim poctivě teda pokud hraje doma nebo na vitkach a minula sezona stzala za to , to byla jizda jak cyp
Březen 28, 201213 r No když jsme vedli v první třetině 2:0,tak jak to asi bude? No tak snad jindy no...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.