Duben 2, 201213 r ja si uz nasel predtim,jak sem to psal nevedel jsem o co go...jako faakt hnus tootoo
Duben 2, 201213 r Kluci htelo by to nake veselejsi tema a Ondro ja nehulim max krabicka malborek na den Odeslano z Iphone 4S
Duben 2, 201213 r Něco veseleho .... mazej sundat ty zástěrky ať ty Elby pořádně vyniknou Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 2, 201213 r Tome Ty vis jak me prinutit, ale budu si s tim muset pohrat kola se mi sundavat nechtej Odeslano z Iphone 4S
Duben 2, 201213 r Já tento týden budu jezdit do Frýdku na ten kurz,tak nechávám ještě zimáky,příští víkend přezuju,tak je rovnou sundám ty zástěrky ... a pak jak budeš mít volno,natřem brzdy ... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 2, 201213 r Jozzi však v poho nenutím ale fakt to bude vypadat lépé Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 2, 201213 r V to verim, nikde v katalogu fabky zasterky nemaj, zato Elby jsou vsude Odeslano z Iphone 4S
Duben 2, 201213 r Když na to auto koukám,tak v zimě jo,ale na léto to shodíme Jakou barvu dáme na brzdy .... červenou? Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 2, 201213 r To ne to jsem Ti nepsal ze mam litra hameraita ? Kua ja sem sklerotik ale barvu barvy Ti neprozradim, at mas prekvapeni Odeslano z Iphone 4S
Duben 2, 201213 r Tak super .... akorát si mi to ty sklerozo neřekl Doufám,že to ale není nějaká šílenost .... ta barva ... :'> Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 2, 201213 r ja tam fakt tu nasi cernou vetsinu poslu,...... ..... tady ve meste jich mame dost tak ona se jich ta stovka rada projede do ostravy nebo kde to bydlis,.... mozna i do polska by byli radi,... ale to by tam uz zustaly a to by bylo dobre DELEJ !!!!!!!!!! SUNDAVEJ
Duben 2, 201213 r Kdo se pere, kde se perou Luku sundam neboj, jinak nic neposilej, u nas jich je vic jak dost Odeslano z Iphone 4S
Duben 2, 201213 r Jozzi dobře ty .... grafit .... ku*va se těším Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 2, 201213 r Kluci htelo by to nake veselejsi tema a Ondro ja nehulim max krabicka malborek na den Odeslano z Iphone 4S ja taky nehulim,cigara vubec, a to ostatni jen nekdy spise obcas na nejaky grillparty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.