jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 Jo to ja bych si dal i ten gulasek ale sviiiiickova ta je Citovat
Ondrero Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 A knedlíky co zbyly si asi udělám obědu s vajíčkem :kol-28: Njn přišla bída na kozáky... Citovat
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 Strejdo,kdybych mel cas tak si na nej urcite zajedu Citovat
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 5 hodin cesty na steaka to abych si vzal druheho na cestu aby mi nevyhladlo Citovat
spineshank Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 tak dnes me nikdo netrumfne s obedem,ja mel kanci ragu a dom.pecene brambory na rozmarynu,noo delikateska velka Citovat
baris Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 Tak to moselo být výborný, já měl kuřecí na porku se smetanovou omáčkou a rejží. Měl jsem to poprvé a musím říct, že mi to hodně chutnalo Jinak dneska den na hov.no, nusel jsem k zubařovi, kde byla fronta přes 2 hodiny a ještě začal zlobit home button na mobilu Citovat
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 iphone tak maj a vymena je pakarna , to je odlepovani lepeni ,ale opravit se to da Kluci vy si dneska žerete , a ja hladovej jdu na večeři mam svičkovou Citovat
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 ,tak to je v pohodě strejdo , muj taky Jinak Ondro bylo to perfektni ,a naebyt Tebe tak jedu na hlebičcich Citovat
baris Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 ale nechce s mi to reklamovat, to je zas na dlouho Citovat
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 je , ja to taky nikdy nikam nedavam , však jsem měl ve sve době bazar a servis s mobilama, i iphone zvladnu sam Citovat
baris Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 jo takhle, no já se v tom radši hrabat nechci, když je to ještě v záruce Citovat
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 To ja si to klidně orazitkuju sam u kamarada ,a mam to za cenu dilu Citovat
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Vloženo 3. Duben 2012 a hlavně levnějši jo kdybych ja byl tak šikovněj i s elektrikou ,dneska mi volal elektrikař že se včera vysekal na mašině a to jsem měli zitra montovat světla Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.