Duben 3, 201213 r A knedlíky co zbyly si asi udělám obědu s vajíčkem :kol-28: Njn přišla bída na kozáky...
Duben 3, 201213 r tak dnes me nikdo netrumfne s obedem,ja mel kanci ragu a dom.pecene brambory na rozmarynu,noo delikateska velka
Duben 3, 201213 r Tak to moselo být výborný, já měl kuřecí na porku se smetanovou omáčkou a rejží. Měl jsem to poprvé a musím říct, že mi to hodně chutnalo Jinak dneska den na hov.no, nusel jsem k zubařovi, kde byla fronta přes 2 hodiny a ještě začal zlobit home button na mobilu
Duben 3, 201213 r iphone tak maj a vymena je pakarna , to je odlepovani lepeni ,ale opravit se to da Kluci vy si dneska žerete , a ja hladovej jdu na večeři mam svičkovou
Duben 3, 201213 r ,tak to je v pohodě strejdo , muj taky Jinak Ondro bylo to perfektni ,a naebyt Tebe tak jedu na hlebičcich
Duben 3, 201213 r je , ja to taky nikdy nikam nedavam , však jsem měl ve sve době bazar a servis s mobilama, i iphone zvladnu sam
Duben 3, 201213 r a hlavně levnějši jo kdybych ja byl tak šikovněj i s elektrikou ,dneska mi volal elektrikař že se včera vysekal na mašině a to jsem měli zitra montovat světla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.