jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Jo to ja bych si dal i ten gulasek ale sviiiiickova ta je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Gulasek bych si dal taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Svíčková už není :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 A knedlíky co zbyly si asi udělám obědu s vajíčkem :kol-28: Njn přišla bída na kozáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Tak si dam klobasku z horcici a tez bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Hmmm taky mňamka uhaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 já mám dneska chuť na nějakej steak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Strejdo,kdybych mel cas tak si na nej urcite zajedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 stav se v praze a zajdem spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 5 hodin cesty na steaka to abych si vzal druheho na cestu aby mi nevyhladlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 no to klidně můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 tak dnes me nikdo netrumfne s obedem,ja mel kanci ragu a dom.pecene brambory na rozmarynu,noo delikateska velka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Tak to moselo být výborný, já měl kuřecí na porku se smetanovou omáčkou a rejží. Měl jsem to poprvé a musím říct, že mi to hodně chutnalo Jinak dneska den na hov.no, nusel jsem k zubařovi, kde byla fronta přes 2 hodiny a ještě začal zlobit home button na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 baris: Opravdu moc špatnej den.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 iphone tak maj a vymena je pakarna , to je odlepovani lepeni ,ale opravit se to da Kluci vy si dneska žerete , a ja hladovej jdu na večeři mam svičkovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Tady se nekdo opici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 tak naštěstí je to v záruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 ,tak to je v pohodě strejdo , muj taky Jinak Ondro bylo to perfektni ,a naebyt Tebe tak jedu na hlebičcich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 ale nechce s mi to reklamovat, to je zas na dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 je , ja to taky nikdy nikam nedavam , však jsem měl ve sve době bazar a servis s mobilama, i iphone zvladnu sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 jo takhle, no já se v tom radši hrabat nechci, když je to ještě v záruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 To ja si to klidně orazitkuju sam u kamarada ,a mam to za cenu dilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 tak to je parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 a hlavně levnějši jo kdybych ja byl tak šikovněj i s elektrikou ,dneska mi volal elektrikař že se včera vysekal na mašině a to jsem měli zitra montovat světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 tak se do toho musíš pustit sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.