Duben 3, 201213 r musim ,akorat Ty k***y mi dodaly jine konektory, mě s nich picne ,zotra objedu servisy a snad někde budou
Duben 3, 201213 r A ty konektory co máš ode mě tam asi nesedí co? Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 3, 201213 r Nesedi Tome, potřebuju zapojit ten prostředni pin a v těch konektorech jsou dva krajni
Duben 3, 201213 r A jo ... to jsou konektory a žárovku HB4 a ty ledky mají jiné zapojení .... nevím kde se na to poptat .... ve škodovce ... v AutoKelly Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 4, 201213 r Sedíš na Karolině? Jinak dobré ráno všem .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 4, 201213 r Já taky školení ... ku*va my budeme chytří Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 4, 201213 r Jozzi: tak dávej pozor,bo to je důležité .... si tě pak přezkouším Barisi: držím palce ať zkoušku dáš !!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 4, 201213 r Barisi nějak to dopadne .... maximálně si to zopakuješ Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 4, 201213 r joo taky bych bral skolu misto prace,pekne si tam odpocnout,pokecat s mladejma prdelkama,domluvit neco na vecer s nema,hmm to by nebylo spatny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.