jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 to jsou jen vymluvy , a do hospody bude hodit kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 vždyť to teď vynahrazuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 hodny ,pohvalit , s Tema dvema uhylakama se přes tyden neda někdy vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 no to jo, kor když jsou pohromadě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 ale ja se pak i tady citim jak v praci , u nas to je furt zadek kozy, zadek kozy plac sekretařku a furt dokolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 no ty si tam nějak užíváš v tý práci a co ty brigádnice tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 na to nemam ani moc čas ,ale přijde od 2heho moje moc dobra kamaradka ,to se zas bude dit to zas bude zvěřinec a hodně přesčasu ne dělam si prdel ,ja jsem hodny ja už jen pracuju , se připravuju na služebku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 a kam vyrážíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 v červnu do činy , tento tyden by to melo byt něměcko a v srpnu australie , už se mi s toho toči hlava kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 to bych taky bral takový cestování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Ty je to dobry,ale občas mi to fakt leze krkem ,furt v prdeli , hospodska strava , byl jsem rad že jsem tedka byl skoro rok doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 já bych cestoval hned, nemáte tam volnej flek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 ani ne , tendle flek je muj , nedam , cim bych si pak sponzoroval upravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 tak řekni že nestíháš a že potřebuješ spolupracovníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 kolik znaš jazyku ? stači slovem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 (editace) čj, aj Nic moc no Ještě bych něco splácal německy Editováno: 22. Duben 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 no ,potřeboval bys alespon 4 perfekt ja mam tu vyhodu že perfekt polština , čeština , slovenčina , a slovně němčina , angličtina a ruština ,a tak mě posilaj kde je jenom napadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 tak to máš dobrý no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 to viš ,jedine co mi šlo tak byla technika a jazyky a tak tedka toho využivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 no já s jazykama bajuju, jsem rád že zvládám aspoň tu angličtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 ja bojo val s matikou , jsem malem kvuli ni neskončil zakladku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 tak v matice jsem tak průměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 to ja byl daleko za nim a třeba ve fizice se mi divili že ma dobry vysledek ,ale vzorečky špatny ,když ja si furt delal svoje ale fungovalo to kua ,jak mi nekdy ta škola chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 tak si měl vlastní postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 přesně ,naštěsti učitel nebyl debil a poznal moji vlastni tvořivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.