Duben 23, 201213 r a tak něčim třeba doplnit nudu v televizi a do hospody nepujdu , nene , to je daleko ,přes cestu
Duben 23, 201213 r Marku ,přijed ke mně ,ja jsem zasobeny a klobasku jsem měl svoji ,ještě co mi zbyla z uzeni , hlapi ta byla
Duben 23, 201213 r Strejdo přiště přiudim , vlastnoručně dělany ,jen libovy masičko Marku , tak daleko to zas nemaš ,s prujezdem Karvnou cca pulhodky
Duben 23, 201213 r to ani ne ,ale určitě by ji označili jako chemicky nebezpečne zboži to viš ,hodně česneku a dřevo s ovocnych stromku
Duben 23, 201213 r No tak koupaliště vedem jen jedno male město na vic nemame jinak strejdo jsou perfektni a uz koncim ,slibuju , jo a nej jsou jak se pak tak měsic podsuši , jak čabajka , mnam mlask
Duben 23, 201213 r No jo co si člověk nevyrobi to nema ja si udim dost často ,holt mam rad maso ,hoooodně masa a bramboraky ,kua po tom semužu utlouct
Duben 23, 201213 r Ted to prehanis, fakt mi delas chute...perfektni bramboracky maji v Giovanni pod Kovonskym mostem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.