Duben 23, 201213 r No já se toho lavoru bojím, tak takhle na večer jíst nesmím Čau Tome, se tu taky ukážeš jo? Za absenci máš černý puntík
Duben 23, 201213 r strejdo ,ja ho už mam asi tak dlouho co žiju , me by bylo tezko bez nej ... si skočim na kuře ,teda pro kuře a nasmažim řizečky
Duben 23, 201213 r A co takhle kureci nudle u Cinana? Chodite nekdo obcas? Kde jste meli nejlepsi? Hlasuju pro Tesco Karvina a OC Forum Ova
Duben 23, 201213 r v Tescu maji echtovni to se musi nechat , a ve foru jsem byl u meka , jinak na porube kolem kartače taky maji moc dobre
Duben 23, 201213 r Správný chlap musí mít trochu pupík Nudle mám rád,ale moc často si je nedává .... to už častěji pizzu od Chachara Strejdo promiň .... zase žrádlo
Duben 23, 201213 r Chachar určo do 22 možná i do 23 ... teď ještěv pohodě myslím objednáš Co si dáš ..... Baníček ?
Duben 23, 201213 r nudle baniček si dam az si zahraje v jedne lize s Třincem a Karvinou takže napodzim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.