Duben 25, 201213 r spat joo?jsem od 7 hodiny vzhuru a od 8 uz makam,ale klido bych si polezel a prospal se to jako jooo
Duben 25, 201213 r dostal jsem odkaz na jednu zajimavou mapu tak mrknete http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/mapa-nejvetsi-prsa-maji-rusky-a-skandinavky.html
Duben 25, 201213 r Jozzi , moc otázek ... kdo tu honil ty 14ky kola.... mám pocit, že se mi jedny válej ve sklepě
Duben 25, 201213 r cau no pracovne aspon u me tady,pocasi vselijaky,rano nadherne azuro jako prase ale nejak se to kazi
Duben 25, 201213 r ouuu , tak to je něco ,pro škodověnku by neudělali ? ještě mi řekni že tam pracuješ ... jinak do okoli bych potřeboval ,do milaty hybi mi ofuky
Duben 25, 201213 r Neee nepracuju, delal jsem rok pri skole v Conti, letos koncim vysku, takze si musim vybirat noveho zamestnavatele
Duben 25, 201213 r tak ja to cerne nevidim,ale trebas vcera jsem byl poradne zmrzlej po treninku,k veceru tu par kapek spadlo,k tomu ten vitr,nic moc pocasi na trenink
Duben 25, 201213 r aaa dalši vysokoškolak , chlapi kolik vas tu je ? ja bych tě zaměstnal rad teda unas ve firmě se každa šikovna ruka i hlava hodi ale mam dojem že mame plne stavy
Duben 25, 201213 r ani neřikej , hodiny soustředěni ,hektolitry piva a nahuleno žeby šlo krajet ještě občas si střelim šachy , na fotbalek už nemam kolena a na hokej zuby
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.