Duben 25, 201213 r jop vždyť vy už blbnete venku co .... kdy to vidíš na Wimbledon ? jj od minuleho tydne mame kurty nachystany takze zaciname trenovat a 5.kvetna prvni mistrak uz hrajem
Duben 25, 201213 r Něco dělat musíš, jinak se pak nevejdeš do futer je to tak kdyz clovek zere a chutna mu musi neco delat roky a kila pak jen leti,takze se hejbat musi
Duben 25, 201213 r Jozzko , tak s lavorem se dá ještě pracovat ... Máte turnájek Ondro jo ? ... my až 13. v popovicich obhajujem 2. misto
Duben 25, 201213 r však poctivě pracuju dneska gulašek a večer si sjedu vršek , však tu pernamentku nemam na paradu
Duben 25, 201213 r Jozzko , tak s lavorem se dá ještě pracovat ... Máte turnájek Ondro jo ? ... my až 13. v popovicich obhajujem 2. misto turnaj to neni,je to mistrovsky zapas,mame jich 7v sezone
Duben 25, 201213 r něco jako okresni přebor ? asi neco jako maj borci u nas na dedine mistrovsky fotbalovy zapas no asi neco podobneho,hrajem 3.krajskou soutez,s nama je tam trebas Jihlava,Trebic,Nove Mesto na Morave atd,takze tak
Duben 25, 201213 r Jak se zastavim ,tak to pořešime, řikal jsi že po naszymu umiš , to jim bohatě vystači ,a ty magory v technologickem by už važně chtělo vyměnit
Duben 25, 201213 r Ou , tak tedka jsem nic kloudnycho nevidel ,ale cekam jak malej na men in black 3 a xxx 3
Duben 25, 201213 r jozzi: Super OK Mozna je plus, ze sleduju posledni dobou ESKA TV - nejvic se mi libi nazev jednoho poradu STYLOWE POGOTOWIE RATUNKOWE neco jako stylova zachranka
Duben 25, 201213 r kurna eska tv nemam ale najdu si to na netu ... jakou že to končiš školu ? at vim kam Tě zařadit ? jinak tady v regionu většina lidi mam polštinu v krvi do 1920 po ostravici bylo polsko
Duben 25, 201213 r no twle to jsou trháky Teď jsem zkouknul Safe House a docela mile mě to překvapilo....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.