Duben 26, 201213 r dobre ranko , v rahotě ? , ja se tam teprv hystam musim hodit listek s marodkou tak to bude při jednom i s tankovanim Upraveno Duben 26, 201213 r od jozzi
Duben 26, 201213 r venku je nadherne tak mam fofry od rana jako prase,pomalu nam to zacne ted ta trava poroste o 106
Duben 26, 201213 r ani neřikej ,a ja furt bez sekačky ,ale skočim si do mounfildu ,na ty moje metry mi naka obyč stači tim sfinstvem co tatka dotahnul před 2Oti lety z německa se už fakt sekat neda
Duben 26, 201213 r No to viš ,mam vyhazky jen 3 hodinky tak se pak nudim jak prase ,ale dneska jsem se neloudal a vyluxoval cely auto zas se leskne a voni kua všude hlupy
Duben 26, 201213 r jo , tak zitra se vrhnu na leštěni a v sobotu jsem slibil rodině menši vylet takže zas budu jak prase ... ono ta marodka ale škodi , hlavně peněžence ,sedim furt na aukru a allegru a hledam zaujmave doplnky
Duben 26, 201213 r Když jsem tak pročítal kdo má jaký a odkud kořeny, přidám též stručný rodokmen: - z mámy strany: prabába a babi němky praděda němec a děda (1. česká generace ) máma češka - z tátovo strany:prabába a babi maďarky praděda a děda maďaři (nedobrovolně žijící na Slovensku) táta rozený maďar s občanstvým maďarským, slovenským a českým :kol-31: Dodnes nechápu, jak se v podstatě německá a maďarská rodina mohla dát do hromady!
Duben 26, 201213 r :D :D a tedka mi řekni ktery čech je vlastně čech dyt my tu jsme jak madarsky gulaš , vše v jednom kotliku , protřepat ,nemihat
Duben 26, 201213 r nu asi jich tu moc nenajdem ale máme tu taky s čechy i s polskýma a tureckýma předkama
Duben 26, 201213 r ja jsem přišerny original se někdy divim sam sobě mohli by mě hodit do guinesofky a maš pravdu aukro je zlo , ale přišerne ,normalně bych to zakazal
Duben 26, 201213 r já vím no, taky mě to štve, ale tak nebudu to riskovat, abych natrefil na nějakýho drsnýho policajta, co mi to dá sežrat, když teď už maj všude ty měřidla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.