baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 hele nechceš vzít i ministerstvo dopravy? budou příplatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Proč ne , cesty musi byt v cajku , a zakažu řidit nad 60 dědci za volantem na parkovišti u kauflandu to je zlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 No nejen dědci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jo, to už je pak tvoje pravomoc, ale až nám bude 60, tak ten zákon zrušíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ale kdopak to přišel na jednani vlady ... no ja nejhuř snašim ty dědky ,už mi došlo jedno tempo a jedna lakova tužka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 a do kauflandu budou moct jen navečer at neruši lidi kua ja ve čtvrtek po ranu něco potřeboval , nebyly ani voziky a to tempo , jak ja zamlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 to se naučíš rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Zdravicko vsem Panove vy jste me uplne zazdili Ja chci mit poradny post ve vlade, at se na to vrhnem spolecne Jinak uz jsem zpet z vyletu jozzi: Nemas pro me dobrou zpravu ohledne vsak ty vis ceho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 to bude vlada panečku , my to rozjedem ve velkym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 No ty budeš ministr osvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Marku nema žadne info ,polaci už maj dovolenky to viš tyden volna si prodlužujou jak to jen jde Marku jake ministerstvo by Te zaujmalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jozzi, premiér už mu ministerstvo určil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 a všiml jsem si pane premiere , ale prvni věc bude to žradlo , tož se musim ještě dopast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jo, to bude první bod hlasování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ja myslim že to odkelpem všihni a htělo by to i filialku mekače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 mekáče znárodníme a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Nooo tak ja jsem jeste malo najezeny, musim pridat, abych byl ten spravny ministr Ale osvetleni slysim prvne Sel bych do dopravy, nebo vnitra, nebo skolstvi - rodina ucitelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 baris: vyborny napad, hlasuji pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 to je napad hodny premiera :D a kfcčko taky :D kde se nam stratil ministr osvětleni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 (editace) Marku si potřebuješ nahrabat viď? tak si je vem všechny Editováno: 26. Duben 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 obrana je přece moje pane premiere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jozzi, obranu ti nikdo nebere A tu dopravu si teda taky nech ty A osvětlení, vnitro a školství bude Marka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jsem pro , na tu opici z vnitra se nemužu ani koukat a na školstvi nejsem, mě sestřenky učily , to mi stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 baris: Ok beru vsechny, to vis chudy student Neztratil jsem se, jen jsem zhasnul led diody Jinak pokud by byl zajem, muzu sehnat i LED osvetleni domacnosti Ted to myslim vazne Patice GU10, E14, E27 atd...v celem dome uz mame led svetla a perfektni, 3W led = 35W klasicke wolframove zarovky. Pokud je zajem, muzete se stavit podivat Plny lustr pred mel 5x40W = 200W....ted s LED 5x3W=15W a sviti to dokonce lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Ok beru Napady uz jsou, tak ted hura na to...kdy je jdem sesadit, abych si vzal volno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.