Duben 26, 201213 r Proč ne , cesty musi byt v cajku , a zakažu řidit nad 60 dědci za volantem na parkovišti u kauflandu to je zlo
Duben 26, 201213 r ale kdopak to přišel na jednani vlady ... no ja nejhuř snašim ty dědky ,už mi došlo jedno tempo a jedna lakova tužka
Duben 26, 201213 r a do kauflandu budou moct jen navečer at neruši lidi kua ja ve čtvrtek po ranu něco potřeboval , nebyly ani voziky a to tempo , jak ja zamlada
Duben 26, 201213 r Zdravicko vsem Panove vy jste me uplne zazdili Ja chci mit poradny post ve vlade, at se na to vrhnem spolecne Jinak uz jsem zpet z vyletu jozzi: Nemas pro me dobrou zpravu ohledne vsak ty vis ceho?
Duben 26, 201213 r Marku nema žadne info ,polaci už maj dovolenky to viš tyden volna si prodlužujou jak to jen jde Marku jake ministerstvo by Te zaujmalo ?
Duben 26, 201213 r a všiml jsem si pane premiere , ale prvni věc bude to žradlo , tož se musim ještě dopast
Duben 26, 201213 r Nooo tak ja jsem jeste malo najezeny, musim pridat, abych byl ten spravny ministr Ale osvetleni slysim prvne Sel bych do dopravy, nebo vnitra, nebo skolstvi - rodina ucitelu
Duben 26, 201213 r to je napad hodny premiera :D a kfcčko taky :D kde se nam stratil ministr osvětleni ?
Duben 26, 201213 r Marku si potřebuješ nahrabat viď? tak si je vem všechny Upraveno Duben 26, 201213 r od baris
Duben 26, 201213 r jozzi, obranu ti nikdo nebere A tu dopravu si teda taky nech ty A osvětlení, vnitro a školství bude Marka
Duben 26, 201213 r jsem pro , na tu opici z vnitra se nemužu ani koukat a na školstvi nejsem, mě sestřenky učily , to mi stačilo
Duben 26, 201213 r baris: Ok beru vsechny, to vis chudy student Neztratil jsem se, jen jsem zhasnul led diody Jinak pokud by byl zajem, muzu sehnat i LED osvetleni domacnosti Ted to myslim vazne Patice GU10, E14, E27 atd...v celem dome uz mame led svetla a perfektni, 3W led = 35W klasicke wolframove zarovky. Pokud je zajem, muzete se stavit podivat Plny lustr pred mel 5x40W = 200W....ted s LED 5x3W=15W a sviti to dokonce lepe
Duben 26, 201213 r Ok beru Napady uz jsou, tak ted hura na to...kdy je jdem sesadit, abych si vzal volno ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.