jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 přesně tak pane premier kdyžtak vezmem nakyho byvaleho a mužem na něj hazet špinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 a nebo zdravotnictví zrušíme a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 budeme se lecit sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ja zajistim medicinku ,švestek je na zahradě dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ahoj áááááá jozzi, už máme oběť pro ministerstvo zdravotnictví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 aaa premiere přišel ministr zdravotnictvi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jozzi: já já já chci taky do toho zdravotnictvíííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Mužeš palit slivovičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Zdravim pana ministra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 no vidíte, jak se to vyřešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 mame už obsazeno všehno ? jinak pane premier ja bych potřeboval už tank tedka ,musim tahat stromy na zahradě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 A mame uz zemedelstvi a kulturu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 vždycky se nějakej flek najde, jako to je už v týhle vládě Jozzi, no tak si ho vem, si nech jeden jako služební Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 už to začíná JÁ POTŘEBUJU!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 děkuji pane premier zemědělstvi ma už ondra ,ten je přes sekačky ,a kulturu dame jirkovi , ten s toho uděla zas uhylarnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 to viš ,jsem ve vladě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 zemědělství máme. a zkulturňovat se může každej jak chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Off topic: takhle dneska jedu do toho NJ a predemnou Fabka I, vsude plna cara a ten ch*j jede 40km/hod v obci a mimo to rozjede jak jen to jde na HTP...pritom si celou dobu drbal hlavu...potreboval bych byt ten ministr vnitra taky, protoze bych mu vzal ridicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 a eni vnitro Tvoje ? ja mam dopravu a obranu , takže u ho vem a omlat o hlavu nebyl jsem to ja :D ja si občas přeleštim pleš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 to by mi zajímalo kdo si vme ministerství dopravy a ředitelství silnic a dálnic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 a ještě dát přes hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 hele hoši, kontrolujte si svoje ministerstva, ať v tom hned na začátku nemáme bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Super, tak ted ho jen najit a ma po papirech, ten nebude chapat Nene nebyl jsi to ty, to byla FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.