Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 já bych si vzal s dovolením ministerstvo sociálních věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 by chudák asi koukal, kdyby si ho vytáhl z auta, sebral mu řidičák se slovama já jsem ministr vnitra a ještě mu dal pár facek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Strejdo , tedka jsem se zasmal od branice :D ja mam obranu a dopravu s eurovii zametu něco takoveho jako ministerstvo socialnich věci existuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Jel tak strasne pomalu, ze za tu dobu by se cely prevrat klidne dal udelat hned ctyrikrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 hele taky mě ta představa pobavila :D no eurovii koukej vyřešit ještě zítra, jinak nebude hlasování o jídle zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 :D to jsem nemohl byt ja , ja jezdim v obci alespon šedesatkou to viš majaček a převrat se uděla automaticky , je oslnime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 přesněji řečeno ministerstva práce a sociálních věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 a to mam pracovat hladovej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 tak je Tvoje ,někdo pracovat musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Kyblik, je to tvoje a dělej jak umíš jozzi, čím dřív vyřeším, tím dřív budeš mít žranici zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 vezmu tu dalnici v ostravě hezky tankem a omlatim jim to o hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 třeba ty hupy tím tankem srovnáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ja si myslim že kdybych přejel přes ten zvlněny most tak spadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 rovnou to sestřel, to by byla škoda tanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 a já ti tam na tu dálnici pošlu vězně, přeci si musí vydělat na tu celu a žrádlo, at ulehčíme plátcům daní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Joo ty predrazene dalnice, to je vec...20km za 23mld, to je slevicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 no nevím jestli ta současná vláda, co bude pak ve vězení bude umět máknout rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Panove ,to chce zrealizovat ,plan je , a je perfektni , ja už si ty vězně ohlidam tim tankem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 budou muset ,ja chci mit v tanku i kulomet zbrojni pas mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 no vězně bude mít na starost ministr vnitra a může je klidně i proplesknout, už v tom bude mít praxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Kyblik: Tak tohle ti predem schvaluju Proslo to prvnim ctenim, perfekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ja myslim že to prošlo už i druhym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 schváleno!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Tomu rikam rychlost...kluci nam to jde jedna radost, takhle se to dela, meli by si vzit tu t*pci priklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 odklepnuto a zapito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.