Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To se mi libi pane premiere , ministře obrany tomu se řika hlapske rozhodnuti , jinak z pohřbivanim bych si taky nehral , pokud nikdo nechce tělo , spalit , ušetřime na palivech, tak to řeši ve švedsku a maj se jak prasata v žitě :D

Vloženo

Zmena planu, to bychom sli do haje...on misto toho, aby vymenil znicene axialni lozisko, tak ho vyndal, rozebral, narval tam plno vazeliny a jezdi tak vesele dal :( Takze za me bohuzel prvni proti...

Moje axialni lozisko stalo 220Kc

Vloženo

Kup si pak auto po nekom takovem...vidite tohle musime vyresit, prodej ojetin :) Zadne staceni km, registr bouranych aut, pristupny registr STK - vycet data a stavu km bez poplatku...dalsi napady sem :D

Vloženo

baris: ty se s tim neseres, ale myslim ze by kazdy prodaval jen kristalove cista auta :D

jozzi: o uradech ani nemluv...ted jsem zjistil, ze mam proslou obcanku a vyridit si novou je neco hrozneho a to ani nemluvim o pokute, kterou mi mozna daji :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...