Duben 26, 201213 r to bych už potřeboval nakou spalovnu ,ale na to si pronajmu nemce ti maji skusenosti
Duben 26, 201213 r Tusim, ze snad kazde oddeleni dopravky PCR ma na sluzebne hreby pro pripad zachyceni ujizdejiciho vozidla...v CR zatim nebyly ani jednou pouzity. Tak budto je pouzivat budou a ty prachy za ne maji nejake opodstatneni, nebo je nemeli ani kupovat. (takovych veci k reseni je daleko vic, berto to jako priklad )
Duben 26, 201213 r To je napad, misto veznice pouzijemem tabory kousek za hranicema Pekne si to odpracujou
Duben 26, 201213 r jsou v velmi zahovalem stavu , řeknem angele o nějake pracovni sily, určitě rada pujči
Duben 26, 201213 r U Litoměřic je malá pevnost Terezín, kterou němci za války tak trochu upravili pro své potřeby, dnes je z ní sice památník, tak navrhuji opět zahájit provoz, který nastolili za války němci.
Duben 26, 201213 r Na passaty mi nesahejte Pridam jeste vrtulniky a pujdu tvrde po agresivnich ridicich Prijde mi, ze dneska se jde tvrde po lidech, co jedou ve meste 60 a meri na usecich, kde by jen chlapek ve Fabce I(ten z noveho jicina ) jel pomalu
Duben 26, 201213 r jako ministr obrany jsem pro , a zavedem nucene prace pro nepracujici , potřebuju posekat travnik
Duben 26, 201213 r samé správné návrhy, jestli to takhle pujde dál, tak už zítra tu máme novou republiku
Duben 26, 201213 r Dulezita poznamka, az se sejdem na sraze, tak se my ministri hned pozname podle hole hlavy co?
Duben 26, 201213 r jozzi: A proc by sis ho nepujcil, statni majetek ma byt proto, aby slouzil a ne stal v hangaru
Duben 26, 201213 r Pan ministr se s vami louci, musim si od toho uradovani jit uz spocnout Mejte se a dobrou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.