Duben 26, 201213 r Dobrou a netrapte moc manzelky/ pritelkyne, holky se taky musi vyspat Odeslano z Iphone 4S
Duben 27, 201213 r tak kdybych mel posledni den marodky tak uz sem nekde na kole a uzivam krasnej den,nekde se pak stavit na neco dobreho......hmm takto bych si to dnes dokazal predstavit a ne se tady jebat v praci
Duben 27, 201213 r jo ,t oja se musim šetřit, kolo musim na nějakou dobu odstavit ,ale na zahradě pod slunečnikem tež neni špatně
Duben 27, 201213 r Hošiii a to já jdu kurnik na odpolední...Kdo je na tom hůř? Ale pak zase až do středy volno
Duben 27, 201213 r Hmm to jsme opravdu nemuseli vědět...Proč nám to vůbec říkáš....takovéhle informace.. :kol-28:
Duben 27, 201213 r Zdravim panove, jsem tu jen na skok podivat se jak nam ta vlade pekne slape Muj navrh: Pri pocasi, jako je dneska, bych v patky zkratil pracovni dobu o 2hod )) Nekdo proti? PS: Menil nekdo z vas homokyneticky kloub, pripadne jake byly projevy? Dekuju moc za info - neco mi na predku obcas bouchne a logicky jsem zvazil co vsechno by to mohlo byt, potom jsem dle rad a DP overil vetsinu moznosti a vychazi mi prave ten kloub
Duben 27, 201213 r Jj to by mohlo projít!!! Jen by mi zajímalo jak to udělat s odpolední směnou??? Nějaký návrh???
Duben 27, 201213 r Odklepnuto panove ministrove jinak ja nic nemenil Marku stavis se v nedeli za nama ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.