jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 taky dneska uzaviram jednani .panove , přeji přijemnou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Tak dobrou noc pane ministře a zapracujte na nových plánech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 tak to pro dnešek rozpustíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 mládí v před Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Ano , rozpustime, rano se stavi i zbyli ministri Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 na viděnou pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Spise vzhuru Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Dobrou a netrapte moc manzelky/ pritelkyne, holky se taky musi vyspat Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 no nevím jestli tu hromadu stránek bude někdo číst mějte se a dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Budou muset, ministr obrany jim to naridi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 bry ranko pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 venku je nadherne...skoda tvrdnout v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 co to je prace ja si uživam posledni den marodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 tak kdybych mel posledni den marodky tak uz sem nekde na kole a uzivam krasnej den,nekde se pak stavit na neco dobreho......hmm takto bych si to dnes dokazal predstavit a ne se tady jebat v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 jo ,t oja se musim šetřit, kolo musim na nějakou dobu odstavit ,ale na zahradě pod slunečnikem tež neni špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Hošiii a to já jdu kurnik na odpolední...Kdo je na tom hůř? Ale pak zase až do středy volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 to ja mam volno cely přišti tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Hmm to jsme opravdu nemuseli vědět...Proč nám to vůbec říkáš....takovéhle informace.. :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 To viš rad se hlubim takovych skromnych jako ja je malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Brý odpoledne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Jozzi: tak je to správně, jen se pochlub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Zdravim panove, jsem tu jen na skok podivat se jak nam ta vlade pekne slape Muj navrh: Pri pocasi, jako je dneska, bych v patky zkratil pracovni dobu o 2hod )) Nekdo proti? PS: Menil nekdo z vas homokyneticky kloub, pripadne jake byly projevy? Dekuju moc za info - neco mi na predku obcas bouchne a logicky jsem zvazil co vsechno by to mohlo byt, potom jsem dle rad a DP overil vetsinu moznosti a vychazi mi prave ten kloub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Jj to by mohlo projít!!! Jen by mi zajímalo jak to udělat s odpolední směnou??? Nějaký návrh??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Odklepnuto panove ministrove jinak ja nic nemenil Marku stavis se v nedeli za nama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.