jozzi Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Uaaa, ja mam zaber jak politik, pomalu jsem fusoval do vseho Marku, kdyztak mi hod cislo do sz , ja Ti pak vecer zavolam nebo jak pojedu za chvilu z Ovy tak se stavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Mas SZ Vsak svoje ministerstvo uz mas, jen nevim proc te porad nechce ten stavajici ministr pustit na svoje misto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Dneska večer tu je jako u suchanku a žadny ministr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Ja doted vymyslel zakony pri palenic carodejnic, ale vyhnali me komari, uz se to tam neda...hold u rybniku je tezky zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 jo ,tam jsi hotova mnamka , kurec ti by si mě vyhutnali , při mych rozměreh ,palcu a placu na kousani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 U me je kratka pristavaci draha, ale i tak si me nasli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 jsou to potvory mě si našlo sluničko , nejdřiv v sobotu jak jsem dělal hodneho strejdu , pak včera u Danka a dnesk ajsem se dorazil jsem jak načelnik apaču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Ja delal vcera indiana po vylete, jeli jsme na kolech smer PL...nakonec nedojeli, skoncili jsme v hospode - nemysli si, ja si dal nealko pivo, to vis vecny ridic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 jo to ja skoro taky , ale včera jsem si dal ,moje mě ukecala Radek je furt stejně dobry .. to ja jednou skoušel tu radegast trasu ,ani jsem nevyjel z Těšína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Skocili jsme do Svijanske hospody, tam by me s Radkem hnali Svijany ja muzu, ty si vzdycky rad dam O te trase nic nevim, ale tipuju, ze vede do Nosovic To uz jsi byl blizko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 no jo ale furt v jednom městě ... to se kdysi radegast pohlapil a udelal radegast tour .... jinak Svijany ja mužu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Tak to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Maro to je cyklostezska tady v podbeskydí ... objíždíš hospody ... a dáváš si Birella Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 A co jsem slyšel,ale ještě nezkusil .... to je tam u vás někde u Havířova .... soukromý oivovar Koníček ... to bych chtěl zkusit .... znáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 A kdo to kontroluje, jestli mas fakt Birella? Ikdyz ti co nedojedou do cile, tak to je jasne potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 no ja nehal kolo doma , po 5 hospodach jsem mel dost v každe dva kousky a šlus , jinak o tom pivovaru slyšim prvně ,to se musim poptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Maro s tím Birellem to bylo myšleno ironicky ... měl jsem dát smajla je to na každém co si dá za pivko když je na kole .... A toho Koníčka znáte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Uz jsem si rikal, jestli na konci poviine fukas Ten pivovar mi nic nerika, bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Chlapi ...fakt neznáte ... zjistím nějaké info od kolegy z Havru a dám vám pak vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 poptej ,najdem si šofera a ověřime kvality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 jozzi: Ministr se nezapre, skvela taktika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 to viš , narozeny zlehounka po černobylu , mě to svíti ... a segra přijede na prazniny , takže i ten šofer by byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 I sofera mas? Uplna baterka z tebe No nic ja se loucim, mejte se tu, zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 ja už taky mizim ... tak přiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Gutten tag .... Tož kurvahošiguttentag :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.