Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Uaaa, ja mam zaber jak politik, pomalu jsem fusoval do vseho :D Marku, kdyztak mi hod cislo do sz , ja Ti pak vecer zavolam ;) nebo jak pojedu za chvilu z Ovy tak se stavim :D

Mas SZ :)

Vsak svoje ministerstvo uz mas, jen nevim proc te porad nechce ten stavajici ministr pustit na svoje misto :kol-44::D

Dneska večer tu je jako u suchanku :D a žadny ministr :D

Ja doted vymyslel zakony pri palenic carodejnic, ale vyhnali me komari, uz se to tam neda...hold u rybniku je tezky zivot :D

jo ,tam jsi hotova mnamka :D , kurec ti by si mě vyhutnali , při mych rozměreh ,palcu a placu na kousani :D

U me je kratka pristavaci draha, ale i tak si me nasli :D

jsou to potvory :D mě si našlo sluničko , nejdřiv v sobotu jak jsem dělal hodneho strejdu , pak včera u Danka a dnesk ajsem se dorazil :D jsem jak načelnik apaču :D

Ja delal vcera indiana po vylete, jeli jsme na kolech smer PL...nakonec nedojeli, skoncili jsme v hospode - nemysli si, ja si dal nealko pivo, to vis vecny ridic :D

jo to ja skoro taky , ale včera jsem si dal ,moje mě ukecala :D Radek je furt stejně dobry :D .. to ja jednou skoušel tu radegast trasu ,ani jsem nevyjel z Těšína :D

Skocili jsme do Svijanske hospody, tam by me s Radkem hnali :D Svijany ja muzu, ty si vzdycky rad dam :kol-31: O te trase nic nevim, ale tipuju, ze vede do Nosovic :D To uz jsi byl blizko :D:kol-47:

no jo ale furt v jednom městě ... to se kdysi radegast pohlapil a udelal radegast tour :D .... jinak Svijany ja mužu taky ;)

Maro to je cyklostezska tady v podbeskydí ... objíždíš hospody ... a dáváš si Birella

A co jsem slyšel,ale ještě nezkusil .... to je tam u vás někde u Havířova .... soukromý oivovar Koníček ... to bych chtěl zkusit .... znáte?

A kdo to kontroluje, jestli mas fakt Birella? Ikdyz ti co nedojedou do cile, tak to je jasne potom :D

no ja nehal kolo doma , po 5 hospodach jsem mel dost :D v každe dva kousky a šlus , jinak o tom pivovaru slyšim prvně ,to se musim poptat ;)

Maro s tím Birellem to bylo myšleno ironicky ... měl jsem dát smajla :D je to na každém co si dá za pivko když je na kole ....

A toho Koníčka znáte???

Uz jsem si rikal, jestli na konci poviine fukas :D

Ten pivovar mi nic nerika, bohuzel ;)

Chlapi ...fakt neznáte ... zjistím nějaké info od kolegy z Havru a dám vám pak vědět :D

poptej ,najdem si šofera a ověřime kvality :D

jozzi: Ministr se nezapre, skvela taktika :D

to viš , narozeny zlehounka po černobylu , mě to svíti :D ... a segra přijede na prazniny , takže i ten šofer by byl :D

I sofera mas? Uplna baterka z tebe :D

No nic ja se loucim, mejte se tu, zatim ;)

ja už taky mizim ... tak přiště ;)

Gutten tag ....

Tož kurvahošiguttentag :D :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.