Duben 30, 201213 r Uaaa, ja mam zaber jak politik, pomalu jsem fusoval do vseho Marku, kdyztak mi hod cislo do sz , ja Ti pak vecer zavolam nebo jak pojedu za chvilu z Ovy tak se stavim
Duben 30, 201213 r Mas SZ Vsak svoje ministerstvo uz mas, jen nevim proc te porad nechce ten stavajici ministr pustit na svoje misto
Duben 30, 201213 r Ja doted vymyslel zakony pri palenic carodejnic, ale vyhnali me komari, uz se to tam neda...hold u rybniku je tezky zivot
Duben 30, 201213 r jo ,tam jsi hotova mnamka , kurec ti by si mě vyhutnali , při mych rozměreh ,palcu a placu na kousani
Duben 30, 201213 r jsou to potvory mě si našlo sluničko , nejdřiv v sobotu jak jsem dělal hodneho strejdu , pak včera u Danka a dnesk ajsem se dorazil jsem jak načelnik apaču
Duben 30, 201213 r Ja delal vcera indiana po vylete, jeli jsme na kolech smer PL...nakonec nedojeli, skoncili jsme v hospode - nemysli si, ja si dal nealko pivo, to vis vecny ridic
Duben 30, 201213 r jo to ja skoro taky , ale včera jsem si dal ,moje mě ukecala Radek je furt stejně dobry .. to ja jednou skoušel tu radegast trasu ,ani jsem nevyjel z Těšína
Duben 30, 201213 r Skocili jsme do Svijanske hospody, tam by me s Radkem hnali Svijany ja muzu, ty si vzdycky rad dam O te trase nic nevim, ale tipuju, ze vede do Nosovic To uz jsi byl blizko
Duben 30, 201213 r no jo ale furt v jednom městě ... to se kdysi radegast pohlapil a udelal radegast tour .... jinak Svijany ja mužu taky
Duben 30, 201213 r Maro to je cyklostezska tady v podbeskydí ... objíždíš hospody ... a dáváš si Birella
Duben 30, 201213 r A co jsem slyšel,ale ještě nezkusil .... to je tam u vás někde u Havířova .... soukromý oivovar Koníček ... to bych chtěl zkusit .... znáte?
Duben 30, 201213 r A kdo to kontroluje, jestli mas fakt Birella? Ikdyz ti co nedojedou do cile, tak to je jasne potom
Duben 30, 201213 r no ja nehal kolo doma , po 5 hospodach jsem mel dost v každe dva kousky a šlus , jinak o tom pivovaru slyšim prvně ,to se musim poptat
Duben 30, 201213 r Maro s tím Birellem to bylo myšleno ironicky ... měl jsem dát smajla je to na každém co si dá za pivko když je na kole .... A toho Koníčka znáte???
Duben 30, 201213 r Uz jsem si rikal, jestli na konci poviine fukas Ten pivovar mi nic nerika, bohuzel
Duben 30, 201213 r Chlapi ...fakt neznáte ... zjistím nějaké info od kolegy z Havru a dám vám pak vědět
Duben 30, 201213 r to viš , narozeny zlehounka po černobylu , mě to svíti ... a segra přijede na prazniny , takže i ten šofer by byl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.