jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 A bry ranko , taky už na nohou ja už i posekal zahradu tim 20let starym strojem to byla řadna prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Jozzi ty si ale šikovny synek Já už vzhůru od 4:30 malá nějak blbě spala ... vzbudila se a pak už moc nespala ... takže bylo po spánku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 ou , však ja toho taky moc nepospal spat jsem sšl v jednu a vstavak v pet , to viš ,bylo třeba jit venčit ,a jak už jsem byl tak rozjety tak hura na zaharadu , však tu je fajně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Jozzi ... ranní ptáče .... já neříkám že musím spát do oběda,ale aspoň do 7:30 by byllo fajn Ale co ... tak aspoň máš zrobene já už taky cosi podělal ... ty můžeš užívat volna a pivka ... já moc ne,bo jdu odpo do práce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Je nás tady víc těch ranních ptáčat, u mě budíček ve 4:45 ale co práce šlechtí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Brý podvečír!!! Tak pálení čarodějnic za náma, ne že bych nějakou upálil, ale celkem povedený večer!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Dobry vecer, u nas bylo super paleni s grilovackou a pivickem. BUde se opakovat casteji, ale bez toho paleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 ja už taky nepalim ,tedka jsem ko to byl dneska den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 jozi tys palil jeste dneska, nebo to byl nejaky pozustatek ze vcerejska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 ja posledně palim každy den ,ale už mam utrum nezbylo nic ,jen budouci thyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 jozzi ... ty zvíře :D já byl včera v práci ... naštěstí tu nikdo nic nepálil ... aspoň jsme nemuseli jet hasit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Koukam,ze to paleni beres doslovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 to je dobře , u Tebe když něco hytne tak to bude pořadny zahul a nic malyho ja dneska jen likvidoval stare přepravky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 čarodějnice se musi upalit stuj co stuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 jj tady jak něco chytne ... tak to smrdí velkým průserem :D ale ty baby ... teda čarodějnice musí být upálené,to zase jooo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Kdyby to bylo legalni, hned bych o nekterych vedel co si to zaslouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 no co jsem slyšel tak jak něco jednou hytlo tak někdo nehal na hasičarně hadice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Marku pošli adresu a foto , upalim rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Takhle verejne nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Tak aby nebyl průser .. tak aspoň kopřivou spálit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 nejen kopřivou udelame si suda na orliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Zdar hoši, tak jak furt žijete? Zítra se mi do prahy vubec nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 ale no tak strejdo , ono v praze je blaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 baris: skocil bych s tebou na vylet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 a vedou tam mekače ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.