Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Standí,fotky?? né tak nahlas nebo kluci budou chtít taky tady ne, to já vím, musíme je krapet nalákat :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Standí,fotky?? né tak nahlas nebo kluci budou chtít taky Standa ti to zavařil, fotky sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 jak to teď myslíš? v čem? ve všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 (editace) tak proč měnit to co je dobrý Editováno: 19. Květen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 koukám na to :-) asi tu dlouho nikdo nic kloudnýho nenapsal :-) no já tu dlouho nebyla že by to bylo tim? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Standa ti to zavařil, fotky sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Standa ti to zavařil, fotky sem to by se ti líbilo :-) tak proč měnit to co je dobrý páč změna je život :-) a co je dobrý,může být nový ještě lepší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 čekáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no já tu dlouho nebyla že by to bylo tim? :D jj, pravda. ted to bude jiný?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 páč změna je život :-) a co je dobrý,může být nový ještě lepší :-) u mě už to lepší bejt ani nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 jj, pravda. ted to bude jiný?? myslíš s mojí návštěvností tady? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 u mě už to lepší bejt ani nemůže zase si tolik nevěř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to je důležitý v dnešní době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 5minut , kurna a mam celou stranku na čteni jinak jsem mladoch no , černobylskej ročnik alespon nepotřebuju baterku ,v noci si vystačim sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 u mě už to lepší bejt ani nemůže škoda :-)))) myslíš s mojí návštěvností tady? ) třeba, či máš na mysli něco jinýho?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 5minut , kurna a mam celou stranku na čteni jinak jsem mladoch no , černobylskej ročnik alespon nepotřebuju baterku ,v noci si vystačim sam číst jí němusíš, nic zajímavýho tam není :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to už jsem si všiml i tak se v tom nehytam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 jen hromada plků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 třeba, či máš na mysli něco jinýho?? :-) já už na tebe asi nemám ani fb :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 jak v hospodě tam se taky neřeši nic kloudnycho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já už na tebe asi nemám ani fb :/ to snad ani není možný :-)))) to musíme napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 jak v hospodě tam se taky neřeši nic kloudnycho :D a nakonec se vše vyřeší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 svaty slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to snad ani není možný :-)))) to musíme napravit a mám ale ty tam nechodíš tak proto sem měla dojem že ne .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já tam chodím, každej den :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.