cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 nefim zda na tom jsem lip ,ja jsem skoro furt i tady jo to je poznat z tvých příspěvků a to sem tu před rokem byla největší spamerka prý já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 FB tak to jo to je druhá věc co se zapíná po spuštění netu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 grepovník :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 grepovník :smich: :smich: i medvidci maji radi grepy si pořidim strom a k tomu chmelove pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 FB tak to jo to je druhá věc co se zapíná po spuštění netu!!! svata slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 jo to je poznat z tvých příspěvků a to sem tu před rokem byla největší spamerka prý já stále jsi :-) odpověz mi na žádost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ale nejsem Žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ale nejsem Žanet strejdo to teda nejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 (editace) jozzi, ty už to nepij Editováno: 19. Květen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 stále jsi :-) odpověz mi na žádost hotovo a tamten teda už neplatí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 strejdo to teda nejsi :_icon_smich2: :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 hotovo a tamten teda už neplatí?? ale jo, ale kdysi jsem dělal pořádek v přátelých a u některých jsem dal skrýt příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 jozzi, ty už to nepij ja už vic nepiju , slibuju , ale jen pro dnešek ,rano musim do prace pipat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 :_icon_smich2: :_icon_smich2: a ty se tam moc neválej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 :_icon_smich2: :_icon_smich2: to fiš Libora jsem už přeřtil a to je mladši jak ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ja už vic nepiju , slibuju , ale jen pro dnešek ,rano musim do prace pipat radši už nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a ty se tam moc neválej to mě rozsekalo..ten to zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 radši už nikdy a budu a budu a budu , kdybys tak skusil brusnkoveho redse , to je pošušnaničko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ale jo, ale kdysi jsem dělal pořádek v přátelých a u některých jsem dal skrýt příspěvky no a jak se má prcek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to mě rozsekalo..ten to zabil ja jsem zapřisahlej apstinent , teda apsint někdy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 No se to tady nějak rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já brusinky raději u svíčkový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no a jak se má prcek? ani se neptej :-) už není prcek, ale velkej kluk a je to strašná opička po tátovi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ja jsem zapřisahlej apstinent , teda apsint někdy :D s absinthem běž někam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já brusinky raději u svíčkový umíš svíčkovou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.