Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já raději brambory přes prase :--)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já brusinky raději u svíčkový sfiiiičkova , to bych si dal ,ale k tomu radka 12° vychlazeny ... provokuješ , viš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ani se neptej :-) už není prcek, ale velkej kluk a je to strašná opička po tátovi :-) no kolik mu už je?2 -3 roky?? ono už je to nákej pátek a hlavně u dětí vidíš jak stárneš .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 No se to tady nějak rozjelo to je jak u zasedani vlady , vspominaš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 umíš svíčkovou? si piš že umim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 sfiiiičkova , to bych si dal ,ale k tomu radka 12° vychlazeny ... provokuješ , viš vy ste začli s brusinkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 s absinthem běž někam to je ryhlej hlast flaška a jsem ko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já raději brambory přes prase :--)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 si piš že umim tak kdy se mám zastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 vy ste začli s brusinkama zas fšecko na mně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to je jak u zasedani vlady , vspominaš ? no vláda se nám nějak rozpadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to je ryhlej hlast flaška a jsem ko flaška?? mě stačilo pár loků tohoto moku a nebylo mi nejlíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no vláda se nám nějak rozpadla pane preměr hlavně že tu jsme my dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak kdy se mám zastavit? že sem nemlčela .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 že sem nemlčela .D pozdě no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 flaška?? mě stačilo pár loků tohoto moku a nebylo mi nejlíp to viš ,ja jsem evropsky miš maš ,mam hodně polskych genu , a moje jatra jsou asi z ruska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 pane preměr hlavně že tu jsme my dva to je jasný, to zvládnem ušéfovat sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 že sem nemlčela .D neboj ,ja nekoušu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 zas fšecko na mně :D nebo radši guláš s dvanácti?? bacha,píšu s dvanácti ne s 12ctkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to je jasný, to zvládnem ušéfovat sami na ten bordel nas i tak neni potřeba vic to už neuklidi nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 pozdě no nikdy neni pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 neboj ,ja nekoušu já vim ty jen o úplnku nebo jak si mi to tuhle psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 nebo radši guláš s dvanácti?? bacha,píšu s dvanácti ne s 12ctkou 12ctka by byla mlada to si raději dam 12 knedliku ... vidiš zitra si uvařim gulašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já vim ty jen o úplnku nebo jak si mi to tuhle psal hytra holka , ma pamatovaka , ale nejen že koušu ,ale i vyju na měsic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 nikdy neni pozdě tak kdy bude svíčková? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.