jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak kdy bude svíčková? ja chci taky , smutně koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 12ctka by byla mlada to si raději dam 12 knedliku ... vidiš zitra si uvařim gulašek já to myslela jako 12ctka vychlazená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak kdy bude svíčková? si na ni zajdi někam do restauračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já to myslela jako 12ctka vychlazená pedofilie a nekrofilie to už by bylo i na mně moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 si na ni zajdi někam do restauračky neni nad domaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ja chci taky , smutně koukam a tobě sem už jednou psala že namě smutný oči neplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 hytra holka , ma pamatovaka , ale nejen že koušu ,ale i vyju na měsic tak to tě nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a tobě sem už jednou psala že namě smutný oči neplatí tos neviděla ty moje jak bernardyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak to tě nechci ja jsem na ženěni moc mlady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 si na ni zajdi někam do restauračky bude kontrola, jestli jí opravdu umíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 pedofilie a nekrofilie to už by bylo i na mně moc a jéje, už e to tu zase vrací ke starýmu tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 neni nad domaci se ožeň a budeš ji mít každou neděli třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a jéje, už e to tu zase vrací ke starýmu tématu a všimni si že bez Ondry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ja jsem na ženěni moc mlady tim chceš říct že já stará? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 se ožeň a budeš ji mít každou neděli třeba ukaž mi moderni holku ktera umi vařit to si raději navařim sam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a jéje, už e to tu zase vrací ke starýmu tématu no co sobota večír.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a všimni si že bez Ondry mu fušuješ do řemesla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tim chceš říct že já stará? hran buh , žen se na věk nepta a nevyčita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ukaž mi moderni holku ktera umi vařit to si raději navařim sam :D tak já vařit umím .. taky mi už ale neni 18 .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no co sobota večír.. sobotní večír na to máš snad vyhrazenej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 mu fušuješ do řemesla se rozjiždim po grepu ,ale ten měl posledně zaluska na nějake kachničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak já vařit umím .. taky mi už ale neni 18 .D 18 to je taky na mně už moc mlade :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 sobotní večír na to máš snad vyhrazenej? né já můžu kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 18 to je taky na mně už moc mlade :D tak kde máš hranici?schválně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no kolik mu už je?2 -3 roky?? ono už je to nákej pátek a hlavně u dětí vidíš jak stárneš .D budou mu teprve 2, ale letí to jak voda na naopak já oproti jemu mladnu :-) jako ty :-) tak kdy bude svíčková? stejně se nestavíš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.