baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 né já můžu kdykoliv to je správnej přístup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 né já můžu kdykoliv a jeje :-) copak z toho vyleze?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak kde máš hranici?schválně otevřeně , do 1,80m a at ma svoje zuby si dělam prdel , tak do 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 otevřeně , do 1,80m a at ma svoje zuby si dělam prdel , tak do 30 tak to se ti vejdu do tabulek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a jeje :-) copak z toho vyleze?? :-) niiic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak to se ti vejdu do tabulek bingooooo nejhorši je jak si ženska vezme podpadky a hlap se ji kouka do nosu odspoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 bingooooo nejhorši je jak si ženska vezme podpadky a hlap se ji kouka do nosu odspoda já podpatky nenosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 bingooooo nejhorši je jak si ženska vezme podpadky a hlap se ji kouka do nosu odspoda to se mi naštěstí ještě nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 budou mu teprve 2, ale letí to jak voda na naopak já oproti jemu mladnu :-) jako ty :-) stejně se nestavíš :-) asi tak .)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já podpatky nenosim ještě lepši , piši si Tě na seznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Kde bydlíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to se mi naštěstí ještě nestalo Ty představ si že při mych 186cm jsem to už zažil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Ty představ si že při mych 186cm jsem to už zažil to měla 2 metry ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ještě lepši , piši si Tě na seznam kolikátá sem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to měla 2 metry ne? tolik co ja ,ale 10cm jehly ,ale to byla kost , strejdo , Ty bys tež slintal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Kde bydlíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 kolikátá sem? prozatim jedina ,teprv jsem začal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tolik co ja ,ale 10cm jehly ,ale to byla kost , strejdo , Ty bys tež slintal tak já mám 193, tak mě by vyhovovala, pošli kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 dnes to balím. všem dobrou noc a Žandě obzvlášť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no najednou se bojí to prozradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 dnes to balím. všem dobrou noc a Žandě obzvlášť dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 dnes to balím. všem dobrou noc a Žandě obzvlášť Dobrou a zitra zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Saaakra vy nemate co delat pri sobote? Precetl jsem 3 strany a zbytek necham nahode Pokud nekdo ma vicka z Radleru a nepotrebuje mit nove auto, tak sem s nima )))) Nejradsi bych udelal anketu, Staropramen, Zlatopramen, Gambrinus, Frisco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak já mám 193, tak mě by vyhovovala, pošli kontakt mam dojem žeby byla jazykova bariera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 prozatim jedina ,teprv jsem začal :D tak to mám aspon šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.