baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 mam dojem žeby byla jazykova bariera tak mluvení by nebylo potřeba, jazyk by se použil nějak jinak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Saaakra vy nemate co delat pri sobote? Precetl jsem 3 strany a zbytek necham nahode Pokud nekdo ma vicka z Radleru a nepotrebuje mit nove auto, tak sem s nima )))) Nejradsi bych udelal anketu, Staropramen, Zlatopramen, Gambrinus, Frisco Red´s :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 dnes to balím. všem dobrou noc a Žandě obzvlášť brou noc Standí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no najednou se bojí to prozradit nemusí to vědět všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak to mám aspon šanci nic neni uzavřene ,ale při me praci bych Tě nestihal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak mluvení by nebylo potřeba, jazyk by se použil nějak jinak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 nemusí to vědět všichni tak můžeš na ten slavnej fb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 nic neni uzavřene ,ale při me praci bych Tě nestihal :D za svíčkovou to stojí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak mluvení by nebylo potřeba, jazyk by se použil nějak jinak :D Jo to by u ni prošlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 zase se tam válíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 za svíčkovou to stojí ne? ale vařim ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Saaakra vy nemate co delat pri sobote? Precetl jsem 3 strany a zbytek necham nahode Pokud nekdo ma vicka z Radleru a nepotrebuje mit nove auto, tak sem s nima )))) Nejradsi bych udelal anketu, Staropramen, Zlatopramen, Gambrinus, Frisco tak ono by by bylo co dělat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak můžeš na ten slavnej fb to tak .D ještě bys mě viděl na fotkách...a co pak stebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Jo to by u ni prošlo tak co ten kontakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ale vařim ja přežiju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to tak .D ještě bys mě viděl na fotkách...a co pak stebou už jsem tě stejnak viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak co ten kontakt? řekni si o její fb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to tak .D ještě bys mě viděl na fotkách...a co pak stebou horši by bylo kdybys viděla barise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 už jsem tě stejnak viděl čekéééj ..kde? .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 čekéééj ..kde? .D to už si nepamatuješ co? Ale tak to tady radši rozebírat nebudem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 přežiju? nu , nikdo si nestěžoval :D a rodina se ke mně sjiždi pomalu denne na večeře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 horši by bylo kdybys viděla barise jak to můžeš posoudit, ty si mě taky neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to už si nepamatuješ co? Ale tak to tady radši rozebírat nebudem a zas jsme při hlastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to už si nepamatuješ co? Ale tak to tady radši rozebírat nebudem pošli to soukromě do zprávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a zas jsme při hlastu to s tím nemá nic společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.