jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 jak to můžeš posoudit, ty si mě taky neviděl :D :D :D a maš mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 nu , nikdo si nestěžoval :D a rodina se ke mně sjiždi pomalu denne na večeře a svíčkovou umíš taky jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 svíčkovou jsem vařil před 14 dni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to s tím nemá nic společnýho takže jine navykove latky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 :D :D :D a maš mě a kam se poděli vubec tvoje medvědí fotky? :D Tom má zakázáno je sem dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a svíčkovou umíš taky jo?? to fiš že jo a taky hodně vyhodni kuchyni ,teda polskou , ukrajinskou ruskou ,ale i slovenske halušky zvladnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 takže jine navykove latky :D střízlivost sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 áá zprávička..momentos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 (editace) Editováno: 19. Květen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a kam se poděli vubec tvoje medvědí fotky? :D Tom má zakázáno je sem dát? ukecal jsem ho ,ještě ho musim uplatit ,ale jak si projdeš moje vlakno , na jednom fotu jsem i ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 střízlivost sama ja myslel čokoladu :D to je taky zlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tolik stránek prolejzat jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 áá zprávička..momentos a zas nebudu v obraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ukecal jsem ho ,ještě ho musim uplatit ,ale jak si projdeš moje vlakno , na jednom fotu jsem i ja tak to musim taky .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tolik stránek prolejzat jo? dobře , bylo to kolem vanoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a zas nebudu v obraze ty už si dneska pod obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak to musim taky .D se lekneš a utečeš , žadny takovy ,to je jen pro otrle natury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 dobře , bylo to kolem vanoc rovnou řekni stránku, nestíhám to tu ani číst, natož hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ty už si dneska pod obraz fouknul jsem si a mam jen 0.8 ,takže střizlivějši jak naši policajti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 rovnou řekni stránku, nestíhám to tu ani číst, natož hledat tak jsem na tom stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak mu to budem přát že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak pro všehny zajemce , stranka 5 ,ale je to černobile :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 se lekneš a utečeš , žadny takovy ,to je jen pro otrle natury nekecej zase to si neviděl ještě mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 komu co přejeme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak pro všehny zajemce , stranka 5 ,ale je to černobile :D ten vousáč jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.