cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 bré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Ahoj Žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 nazdárek vousáči vyspinkanej do růžova?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 To fis ze jo , jak selatko , jen zahrohtat tedka pipam , miluju kontejnery plne zbozi uz na mne dneska bafnul skorpin potvora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 a co dneska vaříš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Dneska az veceri , v praci stvrdnu tak do peti a vecer hodim spizy s bramborem do trouby a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 já mám už od rána strašnou chut na topinky sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Ha , pozde , ty jsem dneska snidal hezky s cesnekem , cibuli a certikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 pořádná chlapská snídaně koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 To vis , musim zdrave jist abych udrzel figuru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 takže ti pak budu dělat takovýhle snídaně jo?? teda jestli mě v tvém seznamu nějaká nepředběhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Neboj ale od vareni jsem ja ja jen nejsem kamarad s zehlickou ikdyz v rukavicich na svarovani mi to celkem jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 :_icon_smich2: tak ted si mě rozesmál ses měl živit jako kuchař čéče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 heléé co ste si to tu domlouvali včéra ??sem se na to radši neozývala protože to šlo mimo mě náká chlastačka,sraz jo??odkud je baris? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 To by me uz nebavilo , ikdyz priznavam ze nejradeji varim v 10ti litrovym hrnci .... Sem si vspomnel ze na utery musim ustrelit kotel segedynu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Takove mensi pofocenicko v razovitem prostredi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 komu budeš tak vyvářet ? vrací se ti polovička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 mě jen napadlo že bych se třeba připojila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Hran buch , myslivcum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Budu za 20 minutek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Zdarec heléé co ste si to tu domlouvali včéra ??sem se na to radši neozývala protože to šlo mimo mě náká chlastačka,sraz jo??odkud je baris? já jsem uplně z druhýho konce republiky než jozzi, ale tak si udělám výlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Budu za 20 minutek ok páá zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 baris ahojky ehm,jak se vlastně jmenuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 no to je úroveň Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 no to je úroveň Libor a jo .D a máš zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.