cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 kecáááš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 nekecam ,lečim klouby a alergii a varech je nej atmosfera se citim jak doma a co reknes na mně ? jsem si dokonce všiml že jsi rok mladši letos čtvť stoleti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 (editace) Uz jste se dobalili a muzeme pokracovat v chlapskych tematech ? Editováno: 20. Květen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 a kdy sem zase zavítáš???dáme spolu oplatku u K.V. bydlim ..no moc fotek tam fakt nemáš a zadaný,hmm tak zas mám smůlu jj už sem stará raketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 a kdy sem zase zavítáš???dáme spolu oplatku u K.V. bydlim ..no moc fotek tam fakt nemáš a zadaný,hmm tak zas mám smůlu jj už sem stará raketa tak 25 je adekvatni , jinak ten stav je změněny , už nakou dobu ,ale tam nic neměnim ,mam klid jinak jak budu v KV tak se určo ozvu , a dame nejen oplatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Uz jste se dobalili a muzeme pokracovat v chlapskych tematech ? to fiš ,mame tu slečnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 tak 25 je adekvatni , jinak ten stav je změněny , už nakou dobu ,ale tam nic neměnim ,mam klid jinak jak budu v KV tak se určo ozvu , a dame nejen oplatku jj a léčivý pramen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 jozzi: ale s barisem sme se domlouvali že by mě vzal sebou k vám na tu akcičku tak podle toho kdy to bude se možná připojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 to by šlo ale ja jsem zavisly na kafi :D a odučuju se kouřit tak pozor na mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 jozzi: ale s barisem sme se domlouvali že by mě vzal sebou k vám na tu akcičku tak podle toho kdy to bude se možná připojím tak to by byla akcička , barise zavřu v obyvaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 to by šlo ale ja jsem zavisly na kafi :D a odučuju se kouřit tak pozor na mně já jedině ice kaféé a su nekuřák už od učňáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 tak to by byla akcička , barise zavřu v obyvaku chudááák,přijde o svíčkovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 neboj ,navařim pro všehny a neskončim jen na svičkove jinak ta fotka co jsi lajkoval a,ta je stara jak prase to je tak 3, 4 roky zpatky ,co mi řika žebych to mohl změnit ... jinak ja od středni pravě kouřim ,ale tedka přehazim na doutniky a hlavně e cygaretle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 kterou fotku myslíš?já jich lajkla víc tu profi?? e cigarete chválím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 jj tu z profilu ... tedka nefim zda tam mam i mojeho mazla , bertika ... a k tem e cygarem , ty ,viš jak to je dobre ? a ni mi netahne z huby jdu si hodit spršku ,budu za 5 minutek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 neznám ale mamky známá to používá a děsně si to chválí a mamina je děsnej kuřák tak ji na to ukecávám jj utíkej a pořádně se vydrbej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 už jsem zde, čistounky , vonavounky ,ještě by to chtělo přistřihnout vousky ... jinak maminu ukecej , at si koupi nick , k tomu vanilkove chery kartomizery a myslim že bude spokojena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 a můžu se zeptat kolik tě to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 naky ten jejich eksluzivni set , tzn 3 baterky , 2 kartomizery, usb nabiječka, zasuvkova nabiječka nabiječka do auta a krabička 1100 a co ještě musim řict tak cenově jeden kartomizer stoji 60 kč , stači to jak dvě krabičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 mamina furt nadává jak je to drahý to kouření tímhle by asi ušetřila..jestli si to nekoupí,tak jí to koupim sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 no pravě že tim ušetřiš sic prvni investice je vyžši ,ale vyplati se to ,a hlavně si mužeš bafnout všude a dokonce ta para co z toho jde hezky voni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 dělal si ty špízy kuchaři? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 to viš že jo , se stavil strejda mlaskal až střihal ušima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 strejda jako baris? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 nene , muj strejda , z Prahy teda už ne z prahy , předevčirem se nastěhoval k nam do Těšína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.