Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kecáááš :D

nekecam ,lečim klouby a alergii :D a varech je nej atmosfera :D se citim jak doma :D a co reknes na mně ? ;) jsem si dokonce všiml že jsi rok mladši ;) letos čtvť stoleti ;)

Uz jste se dobalili a muzeme pokracovat v chlapskych tematech ? :D

Upraveno od s-talker

a kdy sem zase zavítáš???dáme spolu oplatku :D u K.V. bydlim ;) ..no moc fotek tam fakt nemáš :D a zadaný,hmm tak zas mám smůlu :(:D jj už sem stará raketa :D

a kdy sem zase zavítáš???dáme spolu oplatku :D u K.V. bydlim ;) ..no moc fotek tam fakt nemáš :D a zadaný,hmm tak zas mám smůlu :(:D jj už sem stará raketa :D

tak 25 je adekvatni , jinak ten stav je změněny , už nakou dobu ,ale tam nic neměnim ,mam klid :D jinak jak budu v KV tak se určo ozvu , a dame nejen oplatku ;)

Uz jste se dobalili a muzeme pokracovat v chlapskych tematech ? :D

to fiš ,mame tu slečnu ;)

tak 25 je adekvatni , jinak ten stav je změněny , už nakou dobu ,ale tam nic neměnim ,mam klid :D jinak jak budu v KV tak se určo ozvu , a dame nejen oplatku ;)

jj a léčivý pramen -_-:D

jozzi: ale s barisem sme se domlouvali že by mě vzal sebou k vám na tu akcičku :D tak podle toho kdy to bude se možná připojím :t

to by šlo :D ale ja jsem zavisly na kafi :D :D :D a odučuju se kouřit tak pozor na mně :D

jozzi: ale s barisem sme se domlouvali že by mě vzal sebou k vám na tu akcičku :D tak podle toho kdy to bude se možná připojím :t

tak to by byla akcička :D , barise zavřu v obyvaku :D

to by šlo :D ale ja jsem zavisly na kafi :D :D :D a odučuju se kouřit tak pozor na mně :D

já jedině ice kaféé :D a su nekuřák už od učňáku :D

tak to by byla akcička :D , barise zavřu v obyvaku :D

chudááák,přijde o svíčkovou :D

neboj ,navařim pro všehny :D a neskončim jen na svičkove ;) jinak ta fotka co jsi lajkoval a,ta je stara jak prase :D to je tak 3, 4 roky zpatky ,co mi řika žebych to mohl změnit :D ... jinak ja od středni pravě kouřim ,ale tedka přehazim na doutniky :D a hlavně e cygaretle ;)

kterou fotku myslíš?já jich lajkla víc :D tu profi?? e cigarete chválím :palec2:

jj tu z profilu :D ... tedka nefim zda tam mam i mojeho mazla , bertika :D ... a k tem e cygarem , ty ,viš jak to je dobre ? a ni mi netahne z huby :D jdu si hodit spršku ,budu za 5 minutek ;)

neznám ale mamky známá to používá a děsně si to chválí :) a mamina je děsnej kuřák tak ji na to ukecávám :D jj utíkej a pořádně se vydrbej :D

už jsem zde, čistounky , vonavounky ,ještě by to chtělo přistřihnout vousky :D ... jinak maminu ukecej , at si koupi nick , k tomu vanilkove chery kartomizery a myslim že bude spokojena ;)

a můžu se zeptat kolik tě to stálo?

naky ten jejich eksluzivni set , tzn 3 baterky , 2 kartomizery, usb nabiječka, zasuvkova nabiječka nabiječka do auta a krabička 1100 ;) a co ještě musim řict tak cenově jeden kartomizer stoji 60 kč , stači to jak dvě krabičky ;)

mamina furt nadává jak je to drahý to kouření :D tímhle by asi ušetřila..jestli si to nekoupí,tak jí to koupim sama :D

no pravě že tim ušetřiš ;) sic prvni investice je vyžši ,ale vyplati se to ,a hlavně si mužeš bafnout všude a dokonce ta para co z toho jde hezky voni ;)

dělal si ty špízy kuchaři? :D

to viš že jo , se stavil strejda :D mlaskal až střihal ušima :D

strejda jako baris? :D

nene , muj strejda , z Prahy :D teda už ne z prahy , předevčirem se nastěhoval k nam do Těšína ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.