Květen 20, 201213 r nekecam ,lečim klouby a alergii a varech je nej atmosfera se citim jak doma a co reknes na mně ? jsem si dokonce všiml že jsi rok mladši letos čtvť stoleti
Květen 20, 201213 r Uz jste se dobalili a muzeme pokracovat v chlapskych tematech ? Upraveno Květen 20, 201213 r od s-talker
Květen 20, 201213 r a kdy sem zase zavítáš???dáme spolu oplatku u K.V. bydlim ..no moc fotek tam fakt nemáš a zadaný,hmm tak zas mám smůlu jj už sem stará raketa
Květen 20, 201213 r a kdy sem zase zavítáš???dáme spolu oplatku u K.V. bydlim ..no moc fotek tam fakt nemáš a zadaný,hmm tak zas mám smůlu jj už sem stará raketa tak 25 je adekvatni , jinak ten stav je změněny , už nakou dobu ,ale tam nic neměnim ,mam klid jinak jak budu v KV tak se určo ozvu , a dame nejen oplatku
Květen 20, 201213 r Uz jste se dobalili a muzeme pokracovat v chlapskych tematech ? to fiš ,mame tu slečnu
Květen 20, 201213 r tak 25 je adekvatni , jinak ten stav je změněny , už nakou dobu ,ale tam nic neměnim ,mam klid jinak jak budu v KV tak se určo ozvu , a dame nejen oplatku jj a léčivý pramen
Květen 20, 201213 r jozzi: ale s barisem sme se domlouvali že by mě vzal sebou k vám na tu akcičku tak podle toho kdy to bude se možná připojím
Květen 20, 201213 r jozzi: ale s barisem sme se domlouvali že by mě vzal sebou k vám na tu akcičku tak podle toho kdy to bude se možná připojím tak to by byla akcička , barise zavřu v obyvaku
Květen 20, 201213 r to by šlo ale ja jsem zavisly na kafi :D a odučuju se kouřit tak pozor na mně já jedině ice kaféé a su nekuřák už od učňáku
Květen 20, 201213 r neboj ,navařim pro všehny a neskončim jen na svičkove jinak ta fotka co jsi lajkoval a,ta je stara jak prase to je tak 3, 4 roky zpatky ,co mi řika žebych to mohl změnit ... jinak ja od středni pravě kouřim ,ale tedka přehazim na doutniky a hlavně e cygaretle
Květen 20, 201213 r jj tu z profilu ... tedka nefim zda tam mam i mojeho mazla , bertika ... a k tem e cygarem , ty ,viš jak to je dobre ? a ni mi netahne z huby jdu si hodit spršku ,budu za 5 minutek
Květen 20, 201213 r neznám ale mamky známá to používá a děsně si to chválí a mamina je děsnej kuřák tak ji na to ukecávám jj utíkej a pořádně se vydrbej
Květen 20, 201213 r už jsem zde, čistounky , vonavounky ,ještě by to chtělo přistřihnout vousky ... jinak maminu ukecej , at si koupi nick , k tomu vanilkove chery kartomizery a myslim že bude spokojena
Květen 20, 201213 r naky ten jejich eksluzivni set , tzn 3 baterky , 2 kartomizery, usb nabiječka, zasuvkova nabiječka nabiječka do auta a krabička 1100 a co ještě musim řict tak cenově jeden kartomizer stoji 60 kč , stači to jak dvě krabičky
Květen 20, 201213 r mamina furt nadává jak je to drahý to kouření tímhle by asi ušetřila..jestli si to nekoupí,tak jí to koupim sama
Květen 20, 201213 r no pravě že tim ušetřiš sic prvni investice je vyžši ,ale vyplati se to ,a hlavně si mužeš bafnout všude a dokonce ta para co z toho jde hezky voni
Květen 20, 201213 r nene , muj strejda , z Prahy teda už ne z prahy , předevčirem se nastěhoval k nam do Těšína
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.