Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

a kdy sem zase zavítáš???dáme spolu oplatku :D u K.V. bydlim ;) ..no moc fotek tam fakt nemáš :D a zadaný,hmm tak zas mám smůlu :(:D jj už sem stará raketa :D

tak 25 je adekvatni , jinak ten stav je změněny , už nakou dobu ,ale tam nic neměnim ,mam klid :D jinak jak budu v KV tak se určo ozvu , a dame nejen oplatku ;)
Vloženo

jozzi: ale s barisem sme se domlouvali že by mě vzal sebou k vám na tu akcičku :D tak podle toho kdy to bude se možná připojím :t

tak to by byla akcička :D , barise zavřu v obyvaku :D
Vloženo

neboj ,navařim pro všehny :D a neskončim jen na svičkove ;) jinak ta fotka co jsi lajkoval a,ta je stara jak prase :D to je tak 3, 4 roky zpatky ,co mi řika žebych to mohl změnit :D ... jinak ja od středni pravě kouřim ,ale tedka přehazim na doutniky :D a hlavně e cygaretle ;)

Vloženo

jj tu z profilu :D ... tedka nefim zda tam mam i mojeho mazla , bertika :D ... a k tem e cygarem , ty ,viš jak to je dobre ? a ni mi netahne z huby :D jdu si hodit spršku ,budu za 5 minutek ;)

Vloženo

už jsem zde, čistounky , vonavounky ,ještě by to chtělo přistřihnout vousky :D ... jinak maminu ukecej , at si koupi nick , k tomu vanilkove chery kartomizery a myslim že bude spokojena ;)

Vloženo

naky ten jejich eksluzivni set , tzn 3 baterky , 2 kartomizery, usb nabiječka, zasuvkova nabiječka nabiječka do auta a krabička 1100 ;) a co ještě musim řict tak cenově jeden kartomizer stoji 60 kč , stači to jak dvě krabičky ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...