cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 jo táák a dneska nejedeš v grepu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 nene ,rano ,jedu na šachtu , tak to neriskuju , to viš dole v dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 aha a do kolika děláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 dole budu jen hodku ,ale většinou jsem non stop v praci teda od 6 rana do do do , a kurna tak do 220 alespon ,s tim že si přes den někdy odskočim domu teda pokud jsem v okoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 aha no já jen kdy tě tu zas uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 tady jsem skoro furt, na mobilu , teda krom toho že spim a zitra tu hodinku budu mit přestavku stejně tak furt jsem na fb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 no tady se to zas rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 tady jsem skoro furt, na mobilu , teda krom toho že spim a zitra tu hodinku budu mit přestavku stejně tak furt jsem na fb si tě tam odchytim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 no tady se to zas rozjelo ahojky no to víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 koukám že už tu je v plný parádě lajkování fotek na fb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 si tě tam odchytim klidně ,budu rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 koukám že už tu je v plný parádě lajkování fotek na fb to viš strejdo , ja ani nevěděl že jich tam tolik mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 to viš strejdo , ja ani nevěděl že jich tam tolik mam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 se ukazalo že mi tam něco přidava segrik a to jsem rikal žadne lavory na fb ,a vono tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 klidně ,budu rad si povíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 si povíme už ti jen chybi moje čislo ale tedka už jdu spat , to viš , V 6 rano musim sfarat haviři na mně čekat nebudou a jit tou štolou sam se mi fakt nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 už ti jen chybi moje čislo ale tedka už jdu spat , to viš , V 6 rano musim sfarat haviři na mně čekat nebudou a jit tou štolou sam se mi fakt nechce číslo máš na face .D teda jestli platí .. tak dobrou nocku Pepčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 a já zas nic nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Tobě taky Žanetko ... jinak pokud tam je čislo tak ho musim změnit ,už rok mam nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 a já zas nic nevím strejdo , moc vědět někdy škodi ,ale o Tobě byla taky mistsy řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Tobě taky Žanetko ... jinak pokud tam je čislo tak ho musim změnit ,už rok mam nove sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 a já zas nic nevím co bys rád věděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 jozzi, co jste mě drbali? Žanet, nejradši všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 si horší než baba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 ale nene, ženský jsou hodně udrbaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.