raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak pánové za tu zagorku na vas prdim...... :D .... já si počkam na nějakej referat z akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Marku: tak ho pozveme do H.K ne? Kibi neboli Jenda mi přislíbil taky učast. a jéje sporťák pojede taky? No super....potřebujeme někoho aby nám tam POMÁHAL A hlavně nás CHRÁNIL ŽE JO ROMANE Editováno: 19. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ahoj Stando.Přijedeš do H.K? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 čau Romane a kdy to bude?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a hele Modrá Rozárka je zde mezi námi ..vitaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) čau Romane a kdy to bude?? 11.7.2009 Editováno: 19. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a hele Modrá Rozárka je zde mezi námi ..vitaj... srandisto, já jsem tu furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 11.7.2009 tak to zatím nemohu slíbit, že přijedu, je to ještě daleko a taky tam mám dovolenou. uvidím během času se to vyjasní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jdu na chvilku pracovat, přijdu v poledne. buďte tady hodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Ahoj Stando!! zase to ale s tou prací nepřehánět...já zahájil přípravu na oběd a za chvilku letim na baštu ... Editováno: 19. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a copak bude-bylo dnes dobrého...orlíku Já budu mít doma včerejší buřt guláš...ale já ho mám rád takže taky pohoda..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Maru: snad ta oslava dobře dopadne.Musim pracovat tak předem sorry.Hladím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak se moc neupoť koloušku....páček schledáček.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a copak bude-bylo dnes dobrého...orlíku Já budu mít doma včerejší buřt guláš...ale já ho mám rád takže taky pohoda..... no ani mi nemluv byla hnusna hrachovka s párkem .... jinak buřt guláš taky můžu v množství větším než málém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tý jo hrachovka s párkem..to miluju....a co jsem na vojně snad jako jediněj miloval byla atom kaše...... Jinak jsem byl teď na sko z práce u veterináře se psem a už to je dobrý.....prášky dobral...rána se hojí dobře...nekouše si to ani nelíže...takže podáááááááááááááááááááááááááááá...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak jsem zpět a jsem po obídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a co jsi měl dobrého? Nebo jako Raca hnus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 dnes byla držková a segedín a jako dezertík jahůdkový mrož co ty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já budu mít včerejší buřt guláš....ale já ho miluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 sakra všichni mlsaj jen já sem se malem pobl.l a čekam kdy se po..ru páč tak hrachovka nebyla zrovna v dobrý kondici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no záleží jakých máš spalování a co na to Tvůj kotel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to se radši ani neptej .. nerad bych zase rozjel nějaky fekal tema..... těch už tady bylo víc než dost..... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak děcka...mizím pomalu ze zaměstnání ..jdu na gulášek domůůůůů...tak zase večer............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to se radši ani neptej .. nerad bych zase rozjel nějaky fekal tema..... těch už tady bylo víc než dost..... Ty brute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.