Květen 19, 200916 r tak pánové za tu zagorku na vas prdim...... :D .... já si počkam na nějakej referat z akce
Květen 19, 200916 r Autor Marku: tak ho pozveme do H.K ne? Kibi neboli Jenda mi přislíbil taky učast. a jéje sporťák pojede taky? No super....potřebujeme někoho aby nám tam POMÁHAL A hlavně nás CHRÁNIL ŽE JO ROMANE Upraveno Květen 19, 200916 r od Marek
Květen 19, 200916 r 11.7.2009 tak to zatím nemohu slíbit, že přijedu, je to ještě daleko a taky tam mám dovolenou. uvidím během času se to vyjasní
Květen 19, 200916 r Ahoj Stando!! zase to ale s tou prací nepřehánět...já zahájil přípravu na oběd a za chvilku letim na baštu ... Upraveno Květen 19, 200916 r od raca
Květen 19, 200916 r Autor a copak bude-bylo dnes dobrého...orlíku Já budu mít doma včerejší buřt guláš...ale já ho mám rád takže taky pohoda.....
Květen 19, 200916 r a copak bude-bylo dnes dobrého...orlíku Já budu mít doma včerejší buřt guláš...ale já ho mám rád takže taky pohoda..... no ani mi nemluv byla hnusna hrachovka s párkem .... jinak buřt guláš taky můžu v množství větším než málém...
Květen 19, 200916 r Autor Tý jo hrachovka s párkem..to miluju....a co jsem na vojně snad jako jediněj miloval byla atom kaše...... Jinak jsem byl teď na sko z práce u veterináře se psem a už to je dobrý.....prášky dobral...rána se hojí dobře...nekouše si to ani nelíže...takže podáááááááááááááááááááááááááááá......
Květen 19, 200916 r sakra všichni mlsaj jen já sem se malem pobl.l a čekam kdy se po..ru páč tak hrachovka nebyla zrovna v dobrý kondici
Květen 19, 200916 r to se radši ani neptej .. nerad bych zase rozjel nějaky fekal tema..... těch už tady bylo víc než dost..... :D :D
Květen 19, 200916 r Autor Tak děcka...mizím pomalu ze zaměstnání ..jdu na gulášek domůůůůů...tak zase večer............
Květen 19, 200916 r Autor to se radši ani neptej .. nerad bych zase rozjel nějaky fekal tema..... těch už tady bylo víc než dost..... Ty brute
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.