cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 tak si někdy udělej výlet uvaříš mi svíčkovou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 tu maš u mně dneska jsem delal kureci kebab masiško , nam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 a jéjej zase žrádlo, pardon jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 neboj Pepčo nezapomínám ale když už mě baris zve na návštěvu tak at něco nabídne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 omluva se přijma vlastne jsme jen yviřata pardon lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 neboj Pepčo nezapomínám ale když už mě baris zve na návštěvu tak at něco nabídne to maš pravdu a strejdo, bud na ni hodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 uvaříš mi svíčkovou? tak přivez něco ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 jo barísku,vidíš to,čteš to? ani vlásek mi nesmíš skřivit a uvařit minimálně gulášek a štrůdl bys mohl upéct a nebudu si stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 tak přivez něco ty bud gentelman , vem alespon kytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 to maš pravdu a strejdo, bud na ni hodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 bud gentelman , vem alespon kytku ten tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 jo barísku,vidíš to,čteš to? ani vlásek mi nesmíš skřivit a uvařit minimálně gulášek a štrůdl bys mohl upéct a nebudu si stěžovat už vim co budu dneska večer dělat du loupat jablka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 tak přivez něco ty sebe sama ..ti je málo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 už vim co budu dneska večer dělat du loupat jablka zase si jdeš dělat miminkovský pokrm jako včera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 ten tak tak at nedela hlapum špatne jmeno , pak jsme všihni za hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 zase si jdeš dělat miminkovský pokrm jako včera? krček je lepši , jdu dělat štrudl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 no vy jste dvojka teda zatím se tu mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 kam zas miziš ? a neřikej že se ožrat , to bych těmusel pokarat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 tak at nedela hlapum špatne jmeno , pak jsme všihni za hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 no vy jste dvojka teda zatím se tu mějte nikam ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 krček je lepši , jdu dělat štrudl jako fakt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 jako fakt?? už je strouham ,ale došla skořice, fičim do kauflandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 už je strouham ,ale došla skořice, fičim do kauflandu tak jako to budu vyžadovat taky .. jo a fotku jinak ti nevěřim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 ty jo tady se bude péct, škoda že Polsko - Ostrava je tak daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 ty jo tady se bude péct, škoda že Polsko - Ostrava je tak daleko by si pepovi udělal přepadovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.