Květen 19, 200916 r no záleží jakých máš spalování a co na to Tvůj kotel co kotel, ale co spíš na to herečka
Květen 19, 200916 r zdravicko nazdár no to je dost mam hlad a potřebuju spravit chut ... co je na vyběr... co kotel, ale co spíš na to herečka herečka je zvykla na moje zdravy spalování... .... v krbovkách už se netopí tak nehrozí ani žádnej výbuch..
Květen 19, 200916 r herečka je zvykla na moje zdravy spalování... .... v krbovkách už se netopí tak nehrozí ani žádnej výbuch.. tak to je dobrý. musíš si jít dát kouřovou a dobrou kavičku a bude ti fajn
Květen 19, 200916 r Raco : nic ja mam dneska dovolenou .) tak tos mě zklamal.... .. co si ted počnu ...
Květen 19, 200916 r Stadno : jako borce , cipa , písta , cloveka apod ... tak to jsou nějaký cizí slova na mě
Květen 19, 200916 r Raco : zkus poprosit slecnu co sis vzal no ta právě už šla taky do práce.. ... tak to musim do šesti než pujdu domu vydržet...
Květen 19, 200916 r co by jsi taky chtěl zadarmo takže nějaky vepřovy jatyrka na houbách a hranolky??? to není špatny....
Květen 19, 200916 r no tak mel jsem tu takovou jednu slusnejsi porci kachnicky se zelickem a knedlikem ale tak kdyz je to panum malo tak nic no...
Květen 19, 200916 r ty kráso, to bych si hned dal. neměl jsem jí tak dlouho, že už ani nevím jak to chutná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.