cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 tak to vyřeš jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 a kdybys věděla jake u nas dělaj nam , už se mi zbichaj sliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 a kdybys věděla jake u nas dělaj nam , už se mi zbichaj sliny připisuju na seznam ty víš jakej myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 připiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 pepčo pozdravuj ode mě na srazu Libora se snim znám osobně z lonského srazu octavia clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 no pokud se ukaže tak pozdravim jo na sraz Oc klubu se asi nepodivam , dneska mi crashli moji služebni oktičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 tam nemusíš ject oktou byli tam i fábky atd..letos je to zas,asi pofrčim zas pokecat s partou tobě všechno berou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Uz jsem to rikal Denisovi, objedname si chaticku pro komando a pojedem na vylet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 ja to rad pučuju ,ale vše špatne někdy konči dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 ted nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 no dostanu něco noveho a už vim co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 od koho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 no od sefa prece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 At se to nezakeca...hele jozzi, letos jedu urcite na sraz OC, pojed taky, udelame akci Ostravskeho komanda a pojedem spolecne, vezmem chatku, gril pivka a bude to fenomenalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 s-talker:ty taky jedeš?pecka já tam letos už jedu potřetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Vsak minuly rok jsem nebyl, ale predtim jo, pamatuju si te Ono jedna holka mezi chlapy se lip hleda, nez chlap mezi chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 čekej my se známe ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Nene ja byl s Dakiem, Najmisem a spol Vlastne jeste s HavExem, ale ti byli spis sami pro sebe a pak se nekde vytratili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 jááj Najmis Petr to je pořízek s tím jsem byla i na jeho narozkách v Doubí aha takže osobně sme nekecali,ono tam bylo dost lidí a já se držela spíš při spolku z octavia clubu ..jaktožes nebyl vloni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 (editace) btw.a jak koukám na tvou fábku tak mám dojem že ji znám a že je dokonce vidět na jedné z fotek z toho srazu co mám na fb Editováno: 29. Květen 2012, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 No urcite ji znas, vsak jsem byl v hlasovani Vloni jsem byl tou dobou snad v Luhacovicich...ted uz nevim, ale nevyslo mi to Stejne mi Dakie mel zamluvit chatku a zapomel Peta je pro kazdou srandu rad s nim zase pokecam Ale nejak nereaguje, vubec o sobe nedava vedet, nevis co s nim je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 naposled sem ho viděla vloni na oc srazu byl tam na otočku..od té doby taky nic nevím heled tak letos se mi tam přihlaš jestli mě teda poznáš,ono dva roky je dlouhá doba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Obejdu vsechny dve holky srazu Mas uz chatku? Snad jeste neni pozde ji obednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 heled vloni sem ji ,ted už s bývalým,zapoměla objednat a tak když sme tam přijeli tak sme si zašli za tim co tam sedí u toho okýnka a dal nám v poho klíče od chatky ..měli tam přes půlku prázdno..ale letos se to vlastně koná jinde .. ještě nemám rezervačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 No prave, to uz neni Rozkos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.