Květen 19, 200916 r no dopr. a ja musim žvejkat nějakej hnusnej slunečnicovej chleba se salamem.... stejně si říkal, že držís dietu, tak co si stěžuješ
Květen 19, 200916 r Nic nebude ste mi nasrali tak se s vama neba neva, stejně jsem zase za náma přijdeš
Květen 19, 200916 r stejně si říkal, že držís dietu, tak co si stěžuješ ne dietu ale omezení tuku ..uzenin apod....tzn.něco jako dieta
Květen 19, 200916 r heh Raco tak neeee... to neee... pro sikanu sese tu jedine ty to já vim ... ale na dělání fooru ala zagorka už tu nejsem sám....
Květen 19, 200916 r Zdarec pánové,taky bych si máknul......ale bohužel tu není žádná adeptka ahoj.. no s tim ti nepomůžem holt ti nezbude než zavzpomínat na mladá léta....
Květen 19, 200916 r Zdarec pánové,taky bych si máknul......ale bohužel tu není žádná adeptka dospělí chlastaj
Květen 19, 200916 r bych te v tom nenechal to mám radost,ale bacha na to abys nestal na stejnym břehu jako já....
Květen 19, 200916 r Zdarec pánové,taky bych si máknul......ale bohužel tu není žádná adeptka co by jsi s ní dělal???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.