Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no dopr. a ja musim žvejkat nějakej hnusnej slunečnicovej chleba se salamem.... stejně si říkal, že držís dietu, tak co si stěžuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nic nebude ste mi nasrali tak se s vama neba neva, stejně jsem zase za náma přijdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 stejně si říkal, že držís dietu, tak co si stěžuješ ne dietu ale omezení tuku ..uzenin apod....tzn.něco jako dieta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to je stejný , dieta nebo omezení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 neprijdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no dobre no ... tak sem zpatky no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já to věděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Stando myslis ze mas nejakej dar ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 A zase stejny nemakačenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Heh... ja uz mam odmakano ... prave ze sem moc rychlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no dobre no ... tak sem zpatky no... koukam že zagorky už tu jsme dvě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Stando myslis ze mas nejakej dar ? fakt vtipný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 heh Raco tak neeee... to neee... pro sikanu sese tu jedine ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 A zase stejny nemakačenka to říká ten pravej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Stando: někdo maká a někdo nemaká...jak jednoduché... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já už mám dneska odmakáno, horší to bude zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 heh Raco tak neeee... to neee... pro sikanu sese tu jedine ty to já vim ... ale na dělání fooru ala zagorka už tu nejsem sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdarec pánové,taky bych si máknul......ale bohužel tu není žádná adeptka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 bych te v tom nenechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdarec pánové,taky bych si máknul......ale bohužel tu není žádná adeptka ahoj.. no s tim ti nepomůžem holt ti nezbude než zavzpomínat na mladá léta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdarec pánové,taky bych si máknul......ale bohužel tu není žádná adeptka dospělí chlastaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 bych te v tom nenechal to mám radost,ale bacha na to abys nestal na stejnym břehu jako já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdarec pánové,taky bych si máknul......ale bohužel tu není žádná adeptka co by jsi s ní dělal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.