cerrtinka Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 no to víš,jsou věci které nesmí být prozrazeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 to sou tajnosti jak kdyby si nosila latexový oblečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 to mě nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 tak co teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 ty nedáš pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 no stejně se nic nedovím tak já pujdu něco dělat na zahradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 tak se měj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Já bych řek, že na barise to už dávno prasklo :-) zde :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 A hele, racek se tu ukázal Do třicítky mi ještě dost let zbejvá, takže to budeš tak jedině ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 (editace) ja jsem jinej fajnšmekr :-) Editováno: 3. Červenec 2012, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 a mě ani nepozdraví racek jeden a to jsme tu kdysi dávno kecali do rána pomalu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 to víš čerti já se stydim :-) ...počkej až se rozkoukam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 ok já počkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 ale jako zas ne dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 (editace) ahoj to je úroveň co Editováno: 3. Červenec 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 ty pomlč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 no v čem jdeš spát dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 aje jsem se trochu zamyslel :-)....hele bari ? mě se nezeptaš v čem spím.... :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 no v čem jdeš spát dneska? tak na tohle sem čekala:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 to je zase téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 aje jsem se trochu zamyslel :-)....hele bari ? mě se nezeptaš v čem spím.... :kol-28: zas všechno vědět nemusím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 tak na tohle sem čekala:D tak to už máš mít připravenou odpověd a odpovědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 víš že neodpovídám jen ti řeknu že dneska takovej hic neni,takže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.