Květen 19, 200916 r Raco : neboj pred odchodem editnu vsechny svoje prispevky Upraveno Květen 19, 200916 r od Evers
Květen 19, 200916 r to mám radost,ale bacha na to abys nestal na stejnym břehu jako já.... hlavně, aby jste se neutopily
Květen 19, 200916 r no to jo snad bude mít mara a jeho nejvěrnější dost inspirace na nějaky to rejpání kdyby ne tak časem na sebe zase něco prozradim..... :D :D ... aby tu nebyla nuda
Květen 19, 200916 r nebojte hoši ono něco určitě vyplave napovrch a když né tak se něco vymysli..... jinak už sem psal že sem velkej karakter..... :D :D :D Upraveno Květen 19, 200916 r od raca
Květen 19, 200916 r nebojte hoši ono něco určitě vyplave napovrch a když né tak se něco vymysli..... jinak už sem psal že sem velkej karakter..... :D :D :D ty a karakter??? tak to slyším poprvý a pro dnešní den skvělej vtip
Květen 19, 200916 r ty a karakter??? tak to slyším poprvý a pro dnešní den skvělej vtip no vidiš taky ti to jde..... .. to bude mít vrchní revident radost....
Květen 19, 200916 r no vidiš taky ti to jde..... .. to bude mít vrchní revident radost.... potřebuji se mu malinko zalíbit, aby si mě dal do podpisu
Květen 19, 200916 r a bude tam i herečka??? žádná herečka...ještě by jste mi ji pomluvili takže nene ... a co je na nich je překvapení .-)))
Květen 19, 200916 r potřebuji se mu malinko zalíbit, aby si mě dal do podpisu no jo ale to bude tim že nemáš žádnou přidělenou funkci.....
Květen 19, 200916 r žádná herečka...ještě by jste mi ji pomluvili takže nene ... a co je na nich je překvapení .-))) a jeje, to bude zlý
Květen 19, 200916 r no jo ale to bude tim že nemáš žádnou přidělenou funkci..... tak to je škoda, asi se hold nezavděčím
Květen 19, 200916 r a jeje, to bude zlý cože ty si něco už viděl????... tak to je škoda, asi se hold nezavděčím no budeš se muzet vzdat nazvu modra rozárka a vedoucí ti něco přiděli...
Květen 19, 200916 r nejsem náročnej,takovej odpolední orálek u kávičky by bodl že by známou a oblíbenou hru "kamenná tvář" ...
Květen 19, 200916 r cože ty si něco už viděl????... no budeš se muzet vzdat nazvu modra rozárka a vedoucí ti něco přiděli... 1. bohužel ne, nebo možná našteští 2. tak to si budu muset hodně rozmyslit
Květen 19, 200916 r jak rozmyslet vedouci ti něco přídělí a rychtig,ale vzhledem k tvé funkci zde na foru viděl bych to na něco prestižnějšího něco typu: zběrovej referent nebo pokladník
Květen 19, 200916 r že by známou a oblíbenou hru "kamenná tvář" ... jj taky ji znáš velmi povedená hra je to
Květen 19, 200916 r Tak kafe mám uvaříno....teď už jen ta slečna či paní ,ještě tu přežít necelou hodinu v práci a pak vyrazit na trénink
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.