Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Brý večír ve spolek!!! :kol-28:

Já mel na mysli kyblika.dneska tu je konečně šéf po měsíci marodky, tak je baaaajo.:rolleyes:

Nu tak to se máte že?

V poho. Jsem rad ze tu je. Aspoň mam klid.

tak to bude i pohodová šichta. Co víc si přát. :kol-28:

Jop. Ještě 3:35h a jdeme domu

Upraveno od azriel

Jo to já už mám po šichtě. :kol-28:

To jsou ty odpoledni flakaci ^_^

Tak jak raco .....ještě zijes? Nebo někde pospavas.

mě to spání v práci moc nejde. :-) mrknul jsem na film,něco málo tady podělal a ted už jen tlačim hodiny :-)

Já Te povzbudim......už jdu domuuuuu.dneska jsem prekafovanej.

no taky mám z nich v hubě jak v polepšovně :-) jen sem línej si kafe vařit tak chodim na výbornej sajrajt do automatu brrrr to zas stálo peněz

To musíš mit erarni cipovku.taky do sebe leju tu sracku z delikomatu ale to jen kvuly ty teply vodě.s kafem to nemá co dělat.když chci lomcovak, tak dam půlcak semtexu na ex a to je pak rychlá rota

hmmm zkusim já tady chlastam nějakej no name energy slangově tomu řikame toi toi ,protože to jak po tom chodím chc.t je strašný :-),ale je zase fakt že potom neusneš jak furt lítaš......

čipovky tu nemáme tak tam láduju drobný

Hlavně nedavej 2x za sebou pulcak monster.to sem dal jednou a myslel jsem ze se mi rozkoci pumpa.klepacka, studeny pot a motání. Musel jsem dat dreping na boudu jinak by mi druhy den hrály.

já mam zkušenost dva burny,kolem desatý jsem je cestou z hokeje vypil a pak jsem usnul až ve tři ráno.to se mi potom těžce vstavalo na patou .-)

Ja uz tedka jedu na tretim red bulu :D

Konečně doma. Tak dobrou a nechám si zdát třeba o poste, která v 10 bude zvonit ze tam mam balík.:rolleyes:

taky sem ted zased doma.....ještě menši snídáně pak mrknu na zpravy a hurá na kutě

Ja uz tedka jedu na tretim red bulu :D

slušný... to bych nesměl na 10m od wc

Ja to pak beru co benzinku vsecky kere moje :D

Že se vám chce ty taurinový sračky chlastat... Všecko je to jeden sajrajt - semťák, rudobejk i monstrum. Maník dal během večera na jistý akcičce 3 malý rudobejky říznutý panákem vodky a ve 2 ráno se volala rychlá, protože sebou seknul jak podťatej, regulérní záchvat epilepsie, křeče, pěna u huby, 4 jsme ho měli co držet aby mu doktor mohl píchnout Diazepam na uklidnění.

na mě redbull nějak neúčinkuje :_icon_smich2: chrápat se mi chce stejně :D

Že se vám chce ty taurinový sračky chlastat... Všecko je to jeden sajrajt - semťák, rudobejk i monstrum. Maník dal během večera na jistý akcičce 3 malý rudobejky říznutý panákem vodky a ve 2 ráno se volala rychlá, protože sebou seknul jak podťatej, regulérní záchvat epilepsie, křeče, pěna u huby, 4 jsme ho měli co držet aby mu doktor mohl píchnout Diazepam na uklidnění.
tak ucinek to jednoduhej , zahod vidis casteji jak obvykle :D a s hlastem se to nemiha

, to pak je vetsi umiratelnost na infarkt :D

náhodou redbull s vodkou je v cajku :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.