Říjen 15, 201212 r Já mel na mysli kyblika.dneska tu je konečně šéf po měsíci marodky, tak je baaaajo.
Říjen 16, 201212 r mě to spání v práci moc nejde. :-) mrknul jsem na film,něco málo tady podělal a ted už jen tlačim hodiny :-)
Říjen 16, 201212 r no taky mám z nich v hubě jak v polepšovně :-) jen sem línej si kafe vařit tak chodim na výbornej sajrajt do automatu brrrr to zas stálo peněz
Říjen 16, 201212 r To musíš mit erarni cipovku.taky do sebe leju tu sracku z delikomatu ale to jen kvuly ty teply vodě.s kafem to nemá co dělat.když chci lomcovak, tak dam půlcak semtexu na ex a to je pak rychlá rota
Říjen 16, 201212 r hmmm zkusim já tady chlastam nějakej no name energy slangově tomu řikame toi toi ,protože to jak po tom chodím chc.t je strašný :-),ale je zase fakt že potom neusneš jak furt lítaš...... čipovky tu nemáme tak tam láduju drobný
Říjen 16, 201212 r Hlavně nedavej 2x za sebou pulcak monster.to sem dal jednou a myslel jsem ze se mi rozkoci pumpa.klepacka, studeny pot a motání. Musel jsem dat dreping na boudu jinak by mi druhy den hrály.
Říjen 16, 201212 r já mam zkušenost dva burny,kolem desatý jsem je cestou z hokeje vypil a pak jsem usnul až ve tři ráno.to se mi potom těžce vstavalo na patou .-)
Říjen 16, 201212 r Konečně doma. Tak dobrou a nechám si zdát třeba o poste, která v 10 bude zvonit ze tam mam balík.
Říjen 16, 201212 r taky sem ted zased doma.....ještě menši snídáně pak mrknu na zpravy a hurá na kutě
Říjen 16, 201212 r Že se vám chce ty taurinový sračky chlastat... Všecko je to jeden sajrajt - semťák, rudobejk i monstrum. Maník dal během večera na jistý akcičce 3 malý rudobejky říznutý panákem vodky a ve 2 ráno se volala rychlá, protože sebou seknul jak podťatej, regulérní záchvat epilepsie, křeče, pěna u huby, 4 jsme ho měli co držet aby mu doktor mohl píchnout Diazepam na uklidnění.
Říjen 16, 201212 r Že se vám chce ty taurinový sračky chlastat... Všecko je to jeden sajrajt - semťák, rudobejk i monstrum. Maník dal během večera na jistý akcičce 3 malý rudobejky říznutý panákem vodky a ve 2 ráno se volala rychlá, protože sebou seknul jak podťatej, regulérní záchvat epilepsie, křeče, pěna u huby, 4 jsme ho měli co držet aby mu doktor mohl píchnout Diazepam na uklidnění.tak ucinek to jednoduhej , zahod vidis casteji jak obvykle a s hlastem se to nemiha , to pak je vetsi umiratelnost na infarkt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.