Mr.Kyblik Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Brý večír ve spolek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Já mel na mysli kyblika.dneska tu je konečně šéf po měsíci marodky, tak je baaaajo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Nu tak to se máte že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 V poho. Jsem rad ze tu je. Aspoň mam klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 tak to bude i pohodová šichta. Co víc si přát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 (editace) Jop. Ještě 3:35h a jdeme domu Editováno: 15. Říjen 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Jo to já už mám po šichtě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 To jsou ty odpoledni flakaci ^_^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Tak jak raco .....ještě zijes? Nebo někde pospavas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 mě to spání v práci moc nejde. :-) mrknul jsem na film,něco málo tady podělal a ted už jen tlačim hodiny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Já Te povzbudim......už jdu domuuuuu.dneska jsem prekafovanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 no taky mám z nich v hubě jak v polepšovně :-) jen sem línej si kafe vařit tak chodim na výbornej sajrajt do automatu brrrr to zas stálo peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 To musíš mit erarni cipovku.taky do sebe leju tu sracku z delikomatu ale to jen kvuly ty teply vodě.s kafem to nemá co dělat.když chci lomcovak, tak dam půlcak semtexu na ex a to je pak rychlá rota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 hmmm zkusim já tady chlastam nějakej no name energy slangově tomu řikame toi toi ,protože to jak po tom chodím chc.t je strašný :-),ale je zase fakt že potom neusneš jak furt lítaš...... čipovky tu nemáme tak tam láduju drobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Hlavně nedavej 2x za sebou pulcak monster.to sem dal jednou a myslel jsem ze se mi rozkoci pumpa.klepacka, studeny pot a motání. Musel jsem dat dreping na boudu jinak by mi druhy den hrály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 já mam zkušenost dva burny,kolem desatý jsem je cestou z hokeje vypil a pak jsem usnul až ve tři ráno.to se mi potom těžce vstavalo na patou .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Ja uz tedka jedu na tretim red bulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Konečně doma. Tak dobrou a nechám si zdát třeba o poste, která v 10 bude zvonit ze tam mam balík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 taky sem ted zased doma.....ještě menši snídáně pak mrknu na zpravy a hurá na kutě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Ja uz tedka jedu na tretim red bulu slušný... to bych nesměl na 10m od wc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Ja to pak beru co benzinku vsecky kere moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Že se vám chce ty taurinový sračky chlastat... Všecko je to jeden sajrajt - semťák, rudobejk i monstrum. Maník dal během večera na jistý akcičce 3 malý rudobejky říznutý panákem vodky a ve 2 ráno se volala rychlá, protože sebou seknul jak podťatej, regulérní záchvat epilepsie, křeče, pěna u huby, 4 jsme ho měli co držet aby mu doktor mohl píchnout Diazepam na uklidnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 na mě redbull nějak neúčinkuje chrápat se mi chce stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Že se vám chce ty taurinový sračky chlastat... Všecko je to jeden sajrajt - semťák, rudobejk i monstrum. Maník dal během večera na jistý akcičce 3 malý rudobejky říznutý panákem vodky a ve 2 ráno se volala rychlá, protože sebou seknul jak podťatej, regulérní záchvat epilepsie, křeče, pěna u huby, 4 jsme ho měli co držet aby mu doktor mohl píchnout Diazepam na uklidnění.tak ucinek to jednoduhej , zahod vidis casteji jak obvykle a s hlastem se to nemiha , to pak je vetsi umiratelnost na infarkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 náhodou redbull s vodkou je v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.