Popu Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 to vis mel sem naspano ale rano to byl mor vstavat kdyz sem spal tri hodky,... tedka ve skole umiram a predstava ze se domu dostanu zase po sedmy vecer,... nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Luky počkej....já ti dam chcipacka. Ten můj metrak kdyz rozhejbu tak to je jak na horsky draze... Certi: ano do pelisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Lukášku jen se hezky uč co já bych dala za školu..... :D Azriel:a kdy máš opět noční?tě zachráním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 DNES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 tak tě přijdu unést ju?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 to zní teda nadšeně..tak si škubni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 huráááá a jednou nebo oběma naráz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 tady jsou teda příjemný lidi............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 No budme realisti... už vidim jak přilítneš k nám na bránu a necháš si mě vyvolat .. já dojdu,hodíš mě do auta a pelášíme pryč ... však ani nevim koho bych měl na tý bráně čekat .. z certinky vyleze starej tlustej chlupatej chlap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 jasně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 nech si těch keců tady mě lidi znaj prosim tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Já ne.Bohužel. Kdopak dneska semnou ponocuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 neni o co stát,věř mi :D já nocovat určo nebudu ale než zalezu do hajan tak zajdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 .... ženskou co unese skoro metrakovyho azriela bych chtěl vidět :-))))... co čerti kolik zvedneš :kol-28: :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 mám co dělat s 20kilovým svištěm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Koukam raco ze nám slidis na kolinsku jinak o tím metraku pst ... ať mi certinku nevyplasis. :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 úplně ta nalevo prosím pěkně to mě nemohli vystřihnout?? :kol-28: :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Koukam raco ze nám slidis na kolinsku jinak o tím metraku pst ... ať mi certinku nevyplasis. :D:D v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Koukam raco ze nám slidis na kolinsku jinak o tím metraku pst ... ať mi certinku nevyplasis. :D:D ty woe v Kolíně jsem v životě nebyl,musim mrknout na mapu kde vlastě leží.... :kol-28: :kol-28: ..... jasny nejsem žadnej kazi.uk... :kol-28: :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 úplně ta nalevo prosím pěkně to mě nemohli vystřihnout?? :kol-28: :kol-28: kde? myslíš v ty koktě schovaná za foliema??..... :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 bohužel ne racku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 bohužel ne racku :D jooo ta postava??? ja když koukam na tu nohavici tak sem si myslel že je to nějak štastnej chasnik s černošskyma předkama :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 srando srando.......... už ste po večeři?já jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.