Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to vis mel sem naspano :D ale rano to byl mor vstavat :D kdyz sem spal tri hodky,... tedka ve skole umiram :( a predstava ze se domu dostanu zase po sedmy vecer,... nic moc :(

Luky počkej....já ti dam chcipacka. Ten můj metrak kdyz rozhejbu tak to je jak na horsky draze... :rolleyes:

Certi: ano do pelisku.:p

Lukášku jen se hezky uč :D co já bych dala za školu..... :D :D

Azriel:a kdy máš opět noční?tě zachráním :D:kol-28:

DNES :(

tak tě přijdu unést ju?? :kol-28:

ok

to zní teda nadšeně..tak si škubni :kol-28::kol-46:

huráááá :) a jednou nebo oběma naráz?

kol113 tady jsou teda příjemný lidi............ :kol-44:

No budme realisti... už vidim jak přilítneš k nám na bránu a necháš si mě vyvolat .. já dojdu,hodíš mě do auta a pelášíme pryč ...

však ani nevim koho bych měl na tý bráně čekat .. z certinky vyleze starej tlustej chlupatej chlap :D

jasně...

ne?

nech si těch keců :kol-28: tady mě lidi znaj prosim tě :kol-28:

Já ne.Bohužel. :kol-26::kol-28:

Kdopak dneska semnou ponocuje?

neni o co stát,věř mi :D :D já nocovat určo nebudu ale než zalezu do hajan tak zajdu :D:kol-28:

:kol-31:.... ženskou co unese skoro metrakovyho azriela bych chtěl vidět :-))))... co čerti kolik zvedneš :kol-28: :kol-28: :kol-28: :kol-28:

mám co dělat s 20kilovým svištěm :D

Koukam raco ze nám slidis na kolinsku :rolleyes: jinak o tím metraku pst ... ať mi certinku nevyplasis. :D:D:D

post-35004-0-90961800-1350489996_thumb.j

úplně ta nalevo prosím pěkně :D to mě nemohli vystřihnout?? :kol-28: :kol-28: :kol-44::kol-28: :kol-28:

Koukam raco ze nám slidis na kolinsku :rolleyes: jinak o tím metraku pst ... ať mi certinku nevyplasis. :D:D:D

v klidu :D

ty woe v Kolíně jsem v životě nebyl,musim mrknout na mapu kde vlastě leží.... :kol-28: :kol-28: :kol-28: :kol-28: ..... jasny nejsem žadnej kazi.uk... :kol-28: :kol-28: :kol-28: :kol-28:

post-35004-0-90961800-1350489996_thumb.j

úplně ta nalevo prosím pěkně :D to mě nemohli vystřihnout?? :kol-28: :kol-28: :kol-44::kol-28: :kol-28:

kde? myslíš v ty koktě schovaná za foliema??..... :kol-32::kol-41::kol-28: :kol-28: :kol-28:

bohužel ne racku :D :D

bohužel ne racku :D :D

jooo ta postava??? ja když koukam na tu nohavici tak sem si myslel že je to nějak štastnej chasnik s černošskyma předkama :-)))))

srando srando.......... :D už ste po večeři?já jo :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.