Říjen 17, 201212 r to vis mel sem naspano ale rano to byl mor vstavat kdyz sem spal tri hodky,... tedka ve skole umiram a predstava ze se domu dostanu zase po sedmy vecer,... nic moc
Říjen 17, 201212 r Luky počkej....já ti dam chcipacka. Ten můj metrak kdyz rozhejbu tak to je jak na horsky draze... Certi: ano do pelisku.
Říjen 17, 201212 r Lukášku jen se hezky uč co já bych dala za školu..... :D Azriel:a kdy máš opět noční?tě zachráním
Říjen 17, 201212 r No budme realisti... už vidim jak přilítneš k nám na bránu a necháš si mě vyvolat .. já dojdu,hodíš mě do auta a pelášíme pryč ... však ani nevim koho bych měl na tý bráně čekat .. z certinky vyleze starej tlustej chlupatej chlap
Říjen 17, 201212 r .... ženskou co unese skoro metrakovyho azriela bych chtěl vidět :-))))... co čerti kolik zvedneš :kol-28: :kol-28:
Říjen 17, 201212 r Koukam raco ze nám slidis na kolinsku jinak o tím metraku pst ... ať mi certinku nevyplasis. :D:D
Říjen 17, 201212 r Koukam raco ze nám slidis na kolinsku jinak o tím metraku pst ... ať mi certinku nevyplasis. :D:D v klidu
Říjen 17, 201212 r Koukam raco ze nám slidis na kolinsku jinak o tím metraku pst ... ať mi certinku nevyplasis. :D:D ty woe v Kolíně jsem v životě nebyl,musim mrknout na mapu kde vlastě leží.... :kol-28: :kol-28: ..... jasny nejsem žadnej kazi.uk... :kol-28: :kol-28:
Říjen 17, 201212 r úplně ta nalevo prosím pěkně to mě nemohli vystřihnout?? :kol-28: :kol-28: kde? myslíš v ty koktě schovaná za foliema??..... :kol-28:
Říjen 17, 201212 r bohužel ne racku :D jooo ta postava??? ja když koukam na tu nohavici tak sem si myslel že je to nějak štastnej chasnik s černošskyma předkama :-)))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.