Říjen 17, 201212 r ještě ne,ale vzhledem k tomu že začla ulice tak herečku asi moje hladový oči nepřesvědčej :-)
Říjen 17, 201212 r hosi to je zase debata na urovni HOSPODY teda azriku, kdyby to videla stara nebo mlada ?
Říjen 17, 201212 r Co by mela vidět luky.....nic špatného nedělám, jak udržují konverzaci na úrovni danému tématu a formulaci.kdyby jsme byly na motorkarich, tak by první veta byla ukaž kozy :D:D tam je to častý jev
Říjen 17, 201212 r Noc je ještě mlada a nikdo tu není? Vlastik se někde flaka bo co? Ani Raca ani kybel.certik už zarezeva. To je ale bordel toto.
Říjen 18, 201212 r Nazdar.dneska to tu je mrtvi. Normálně bych to neřekl, ale asi se jdu věnovat z nudy práci.
Říjen 18, 201212 r Noc je ještě mlada a nikdo tu není? Vlastik se někde flaka bo co? Ani Raca ani kybel.certik už zarezeva. To je ale bordel toto. jj chrněl jsem abych se vyspal do růžova na dnešní skvělý pracovní den :-)) Upraveno Říjen 18, 201212 r od raca
Říjen 18, 201212 r Certi tak tomu nevěřím. Zatim jsem nepotkal apatickou zenu :'> protože slušný holky nejsou.
Říjen 18, 201212 r Tak to jsem asi výjimka.:D:D:D Má paní říká ze jsem ten nejhodnejsi ......když spím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.