raca Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 ještě ne,ale vzhledem k tomu že začla ulice tak herečku asi moje hladový oči nepřesvědčej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 hosi to je zase debata na urovni HOSPODY teda azriku, kdyby to videla stara nebo mlada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Co by mela vidět luky.....nic špatného nedělám, jak udržují konverzaci na úrovni danému tématu a formulaci.kdyby jsme byly na motorkarich, tak by první veta byla ukaž kozy :D:D tam je to častý jev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 tak ještě že tam nejsme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 No já tam jsem často a kozy většinou nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 máte je doma tak co si stěžujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 No joo ale ty už známe dokonale na vlastní ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 sodoma gomora tady..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 azriel,... jo jo kde jsou casi na motorkarich tomu uz par let je co nemam motorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 To se mnou se jedna stopa táhne už od mala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Asi tak kolego v jedné stope. Certi neboj. Aspoň je vidět ze jsme zdraví chlapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 v pořádku ale mě vynechte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Noc je ještě mlada a nikdo tu není? Vlastik se někde flaka bo co? Ani Raca ani kybel.certik už zarezeva. To je ale bordel toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 brý večír. dneska trochu se spožděním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Nazdar.dneska to tu je mrtvi. Normálně bych to neřekl, ale asi se jdu věnovat z nudy práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 To tě šlechtí, já jdu konečně po rachotě spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Tak cely týden na to seru, tak dneska tomu trochu přidám. Když jdu az v pondeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) Noc je ještě mlada a nikdo tu není? Vlastik se někde flaka bo co? Ani Raca ani kybel.certik už zarezeva. To je ale bordel toto. jj chrněl jsem abych se vyspal do růžova na dnešní skvělý pracovní den :-)) Editováno: 18. Říjen 2012, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 taky sem chrněla..sem přece slušná holka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Certi tak tomu nevěřím. Zatim jsem nepotkal apatickou zenu :'> protože slušný holky nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 to je jako když řeknu že nejsou hodní kluci..vyvrátíš mi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Tak to jsem asi výjimka.:D:D:D Má paní říká ze jsem ten nejhodnejsi ......když spím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 to já jsem tak hodnej že se mi to moje herečka bojí říct.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 tak ok ,tak hodní kluci existujou ale jsou zadaný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.