Ondrero Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Já taky patřím k těm hodným Já povahu klidnou vyrovnanou mám a miluju ticho snad protot jsem sám mluvím jen když musím a nezvýším hlas já nikomu nikdy bych nezkřivil vlas Vážení jsem totálně klidnej zdá se mi úplně vyrovnanej Mě nevadí zima mě nevadí hic možná je to divný mě nevadí nic snad jenom můj soused to potlačím zlost když pije tak zpívá a pije až dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) koukám ještě staří dobří kabati,coloredo bylo poslední album který se dalo poslouchat od ty doby už jen děs a průjem edit: abych nekřivdil tak i následná Země plna trpaslíku celkem ušla,ale pak všechno špatně Editováno: 18. Říjen 2012, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Jinak certi asi jsem na tebe narazil lide.cz je to možný .bb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Tak to mě se líbí úplně každá píseň od Kabátů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Tak to mě se líbí úplně každá píseň od Kabátů jasný jak se řiká proti gustu .... , ... já na nich začínal svojí pubertální karieru takže sem spíš na tu jejích klasiku,jak přešli na styl aby naplnili ty svoje megaturné a hráli je v radiích mě nesedlo....podobný to je i u 3sester. tak mi zbejvaj jenom visáči který přestřelili jen poslednim albem(je ale fakt že toho vydali podstatně méně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Jinak certi asi jsem na tebe narazil lide.cz je to možný .bb jo to je možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 čus, koukám že to tady teď žije v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 nazdar policajte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 zdarec...... pardi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 nejsem policajt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 já vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 švestka zustane pořád švestkou to je stejný jako s gumou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 ale nene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 čus, koukám že to tady teď žije v noci ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 ahoj čerti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 ale nene jen nekecej,neodvažuju si ani představit kde máš schovanyho vumla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 taaak dneska se přezovalo vozovej park , ještě zejtra jeden kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 nikdy jsem žádnýho neměl ráco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 taaak dneska se přezovalo vozovej park , ještě zejtra jeden kousek už?? u nás času dost.já to vidím že jedno tak 25 a svoje až během listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 taky už máme některý služebáky přezutý, zbytek až příští týden. Fábku zatím ani neplánuju, stejně s ní teď moc nejezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 nikdy jsem žádnýho neměl ráco že by ti pučili bambitku??? tomu nevěřim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) není čemu věřit Editováno: 18. Říjen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 tak nějaký novinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 chyběl si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.