baris Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 koukáš špatně asi ti natekla do očí voda neboj ty vado to neposíláš ani mě no poperte se tady o smajlíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 baris SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Člověk vas tu děcka nechá chvily bez dozoru a už se to tu zvrhlo. Certi to s tím prdenim bylo třeba na tebe no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 já si to myslela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Tak přece se v hospodě nespí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 a kdo spí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Vsak tu jsme samy. Toho by jsme mely využít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 ale já už se chystám do hajan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 využít?doma ti to nestačí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Prave ze dostatecne.:'> Já te jenom zlobim. ;p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 to si hodnej teda.. jinak sem Žaneta jak si mě na těch lidech našel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Ahoj Žanet Ani ti nevim.Hledal jsem tam profil od kolegy z práce ktery tam ma pry nick Czerd a ze tam má fotky ze stavby baráku, jen pro inspiraci sem se chtel juknout a koukam kudrnata holcina ze skodovek ... a už jsem ti stalkoval profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Hledáš taky czerda? :'> AZ se ti to podaří, tak mi dej vědět. ;);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 zdar a sílu pracanti...to se mi zas dneska do ty pakarny nechtělo.mám takovej pocit že dneska budu na své okolí asi pěkně nevrlej a vošklivej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Bry rano , neni nad ranni projizdku rvoci zabou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Hledáš taky czerda? :'> AZ se ti to podaří, tak mi dej vědět. ;) ;) kdepak,mě se podařilo usnout ale juknu jestli ho najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Bry rano , neni nad ranni projizdku rvoci zabou jozzi: co to znamena "rvoci zabou" ? já jsem se teda taky ještě pořádně neprobral tak si nejsem jistej co si pod tou projíždkou představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Moje felinka zaba ma asi deravej lauf , takze jak ji vytocim tak rve jak tur v riji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 jo ták řvoucí žabou :-))) už je mi to jasný...... zase se po tobě ohlídnou i babičky se sítovkou na(po) přechodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 To mi nerikej , ja jedu pres sidliste a lidi za mnou sviti v oknech , to vis v 5rano krasny budicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 to musej mít radost ... mě stačí muj soused pokaždy když po noční začnu usinat odjiždí od baraku na svy skvělý nadupany 4kolce a zvuk kterej ten peklo stroj vyluzuje bych přirovnal k vyfuku v posledním stadiu před upadnutím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Ja si posledne musel prikoupit lauf na 4kolku , taky se to sousedum moc nezdalo jak se vecer vracim z chaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 držkovali ? .. já to zatim přechazim ale kdyby stím začal jezdit víc tak se asi ozvu.mě spíš ted sere jedna buchta co začala parkovat u nás před barakem.ta trubka neumí couvat případně se otočit tak to radši zapíchne u nás a pak jde sto metru k sobě domu dál do ulice kde má místa jak nasr..o.nechápu co ta ženská za to auto leze když je to takový tele pak je to docela o držku něco podobnýho potkat na silnici a nedej bože při nějaky krizovější situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.