Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

koukáš špatně asi ti natekla do očí voda :D

neboj :D

ty vado to neposíláš ani mě :D

no poperte se tady o smajlíka :D

:_icon_smich2: :_icon_smich2: :_icon_smich2:
:D

Člověk vas tu děcka nechá chvily bez dozoru a už se to tu zvrhlo.

Certi to s tím prdenim bylo třeba na tebe no. :p

já si to myslela :D

Tak přece se v hospodě nespí. :p

a kdo spí? :D

Vsak tu jsme samy. Toho by jsme mely využít. ;)

ale já už se chystám do hajan :D

využít?doma ti to nestačí?? :D

Prave ze dostatecne.:lol::'>

Já te jenom zlobim. ;p

to si hodnej teda.. :kol-29: jinak sem Žaneta :kol-28: jak si mě na těch lidech našel?

Ahoj Žanet :p

Ani ti nevim.Hledal jsem tam profil od kolegy z práce ktery tam ma pry nick Czerd a ze tam má fotky ze stavby baráku, jen pro inspiraci sem se chtel juknout a koukam kudrnata holcina ze skodovek ... a už jsem ti stalkoval profil :rolleyes:

Hledáš taky czerda? :lol::'> AZ se ti to podaří, tak mi dej vědět. ;););););)

zdar a sílu pracanti...to se mi zas dneska do ty pakarny nechtělo.mám takovej pocit že dneska budu na své okolí asi pěkně nevrlej a vošklivej... :kol-23:

Bry rano , neni nad ranni projizdku rvoci zabou :D

Hledáš taky czerda? :lol::'> AZ se ti to podaří, tak mi dej vědět. ;);) ;);) ;)

kdepak,mě se podařilo usnout :D ale juknu jestli ho najdu :)

Bry rano , neni nad ranni projizdku rvoci zabou :D

jozzi: co to znamena "rvoci zabou" ? já jsem se teda taky ještě pořádně neprobral tak si nejsem jistej co si pod tou projíždkou představit

Moje felinka zaba ma asi deravej lauf , takze jak ji vytocim tak rve jak tur v riji :D

jo ták řvoucí žabou :-))) už je mi to jasný...... zase se po tobě ohlídnou i babičky se sítovkou na(po) přechodu

To mi nerikej , ja jedu pres sidliste a lidi za mnou sviti v oknech , to vis v 5rano krasny budicek :D

to musej mít radost ... mě stačí muj soused pokaždy když po noční začnu usinat odjiždí od baraku na svy skvělý nadupany 4kolce a zvuk kterej ten peklo stroj vyluzuje bych přirovnal k vyfuku v posledním stadiu před upadnutím :-)

Ja si posledne musel prikoupit lauf na 4kolku , taky se to sousedum moc nezdalo jak se vecer vracim z chaty :D

držkovali ? .. já to zatim přechazim ale kdyby stím začal jezdit víc tak se asi ozvu.mě spíš ted sere jedna buchta co začala parkovat u nás před barakem.ta trubka neumí couvat případně se otočit tak to radši zapíchne u nás a pak jde sto metru k sobě domu dál do ulice kde má místa jak nasr..o.nechápu co ta ženská za to auto leze když je to takový tele pak je to docela o držku něco podobnýho potkat na silnici a nedej bože při nějaky krizovější situaci

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.