Říjen 18, 201212 r koukáš špatně asi ti natekla do očí voda neboj ty vado to neposíláš ani mě no poperte se tady o smajlíka
Říjen 18, 201212 r Člověk vas tu děcka nechá chvily bez dozoru a už se to tu zvrhlo. Certi to s tím prdenim bylo třeba na tebe no.
Říjen 18, 201212 r Ahoj Žanet Ani ti nevim.Hledal jsem tam profil od kolegy z práce ktery tam ma pry nick Czerd a ze tam má fotky ze stavby baráku, jen pro inspiraci sem se chtel juknout a koukam kudrnata holcina ze skodovek ... a už jsem ti stalkoval profil
Říjen 19, 201212 r zdar a sílu pracanti...to se mi zas dneska do ty pakarny nechtělo.mám takovej pocit že dneska budu na své okolí asi pěkně nevrlej a vošklivej...
Říjen 19, 201212 r Hledáš taky czerda? :'> AZ se ti to podaří, tak mi dej vědět. ;) ;) kdepak,mě se podařilo usnout ale juknu jestli ho najdu
Říjen 19, 201212 r Bry rano , neni nad ranni projizdku rvoci zabou jozzi: co to znamena "rvoci zabou" ? já jsem se teda taky ještě pořádně neprobral tak si nejsem jistej co si pod tou projíždkou představit
Říjen 19, 201212 r Moje felinka zaba ma asi deravej lauf , takze jak ji vytocim tak rve jak tur v riji
Říjen 19, 201212 r jo ták řvoucí žabou :-))) už je mi to jasný...... zase se po tobě ohlídnou i babičky se sítovkou na(po) přechodu
Říjen 19, 201212 r To mi nerikej , ja jedu pres sidliste a lidi za mnou sviti v oknech , to vis v 5rano krasny budicek
Říjen 19, 201212 r to musej mít radost ... mě stačí muj soused pokaždy když po noční začnu usinat odjiždí od baraku na svy skvělý nadupany 4kolce a zvuk kterej ten peklo stroj vyluzuje bych přirovnal k vyfuku v posledním stadiu před upadnutím :-)
Říjen 19, 201212 r Ja si posledne musel prikoupit lauf na 4kolku , taky se to sousedum moc nezdalo jak se vecer vracim z chaty
Říjen 19, 201212 r držkovali ? .. já to zatim přechazim ale kdyby stím začal jezdit víc tak se asi ozvu.mě spíš ted sere jedna buchta co začala parkovat u nás před barakem.ta trubka neumí couvat případně se otočit tak to radši zapíchne u nás a pak jde sto metru k sobě domu dál do ulice kde má místa jak nasr..o.nechápu co ta ženská za to auto leze když je to takový tele pak je to docela o držku něco podobnýho potkat na silnici a nedej bože při nějaky krizovější situaci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.