jozzi Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 To je videt po autech u obhodaku , parkujici zenskou poznas jednoduse, pres dva mista , nakrivo a obouhane narazniky ikdyz ja nejsem lepsi 3 dny mam auto a uz jsem lisknul zadnim svetlem o znacku , stejne jako bratranek a strejda proklata nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Na starý šáde - vyjíždím ráno v 5 do rachoty, ve vjezdu do sídla je HRB JAK PRASE (někdo na MěÚ vymyslel, že 2 do cesty zapuštěný a předlážděný 80cm betonový roury budou účinnější zpomalovadlo než obvyklý 30cm široký litinový profily přišroubovaný navrch na asfalt - ano, funguje to perfucktně, už na tom nechalo X lidí spoilery, snížený prahy nebo vejfuky - a to včetně autobusáků), tak zpomaluju, podřazuju s meziplynem ze III. na II. - a VTOM TO PŘIŠLO. Výfuk byl už hezky orezlej a ten meziplyn tomu pravděpodobně dopomohl - šáde zaburácela jak tank a já jel celou cestu do práce "jako Síbera", se zvukovým efektem startujícího letadla... O pár let později s formanem, vejfuk mi ureznul těsně před středním tlumičem - to byla jízda! Neřvalo to ani tak moc, jako to mělo "turboefekt", auto jelo jak z praku, bohužel za cenu spotřeby 12-15 na 100 A o těch blbkách co parkujou zásadně doprostřed místa pro 2 auta nebo dokonce šikmo přes 3 místa pro normální řidiče mi ani nemluvte. Nazývat takový tvory krávama je urážka užitkovýho zvířete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Mas recht , kravy ja rad , takovy stejk by sednul Kdyz uz jsme u sade , tak to bylo moje prvni , tam kdyz ureznul vyfuk tak i ladak se mohl shovat , a zajmave je ze jsem ho taky nehal na retarderu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Jasně, protože jak sjedou zadní kola z hrbu, zadek auta se setrvačností "prosedne" v pérování a pokud je vejfuk níž než obvykle, většinou se s ním o ten retardér škrtne. U zdravýho to udělá jen zadrnčení, zrezlej jednoduše námahu vzdá a upadne. Leč jsou mezi námi majiteli takoví umělci, co vymění článkovanej vejfuk s dvojicí tlumičů za nepřerušovanou 7cm rouru protaženou po celý dýlce pod autem - to je pak ránko, když takovejhle "kutil Tim" před barákem startuje a ohřívá svoji dvoulitrovou Mantu v desetistupňovým mraze ve 4 hodiny ráno, protože má nástup na pátou a nejdřív musí rozmrazit a oškrabat skla - motor samozřejmě nechá křápat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Vidim ze mas podobnyho souseda jako ja ten muj ma calibru , uz jsem mel sto chuti mu neco narvat do vyfuku , v zime to je opruz , clovem si krasne rano spi a ten debil turuje jak o zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 to bych nesnes ..ten muj zmíněnej soused se 4kolkou je soudnej a ze dvorka jí vystrká a po startu okamžitě odjíždí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Na výfuk pomáhá montážní pěna.v Kolíne osvedceno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Jakoze v tpca ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 (editace) jakože u nás před barákem ... ale co jsem poslouchal mistry na poradě,tak na ně pomohlo propíchaný gumy a objetý auta klíčem. Lidi jsou paka ... Editováno: 19. Říjen 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 brý rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Jakoze v tpca ? no jestli se tam pracuje jako v nošovicích :-) doporučuju jejich zaměstnanecky forum onehdy jsem si na noční počet jak to vypadá při vyrobě vozidel.... :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 já mám ráno už od půl 7 ty.. sem ti tu ráno odepisovala a ty nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 to jsem byl tuhej jak špalek .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 to je paráda válet se v pracovní den doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 no jestli se tam pracuje jako v nošovicích :-) doporučuju jejich zaměstnanecky forum onehdy jsem si na noční počet jak to vypadá při vyrobě vozidel.... :kol-28: muzes mi poslat link ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 to jsem byl tuhej jak špalek .. aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Na výfuk pomáhá montážní pěna.v Kolíne osvedceno Stavební pěna, brambora obalená hadrem, v zimě hodně velká hrouda sněhu napěchovaná co nejdál - to všecko už jsou provařený metody. Chtělo by to něco new, třeba aby se ráno vůbec nedostal do auťáku a přitom aby nastražení takový lumpárny netrvalo 3 hodiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 muzes mi poslat link ? zde http://www.hyundai.phorum.cz/viewforum.php?f=4 nevim jestli ho nepromazali už je to nějaký ten pátek co sem to pročital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 hezký..... u nás to taky neni valný,ale strach o práci fakt nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 hezký..... u nás to taky neni valný,ale strach o práci fakt nemam a co vyrábíte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 na dálkový ovládání nebo angličaky?? :-) se pochlub který peklostroje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 aygo ,c1, 107 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.