Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To by me taky zajmalo , ale pokud jde o Kolin tak to jsou ty tri pidizviky , dva fujtajbl francouzi a jeden okamura :D

bajooo on je od kolína tak pokud znaš moniku šalounovou případně pana horačka tak je tam pozdravuj.....ale tam nedělaj auta to sou nakupní košíky

Tomáše Horáčka?

edit: jinak auto to neni promě,ale to mi tady v ČR myslíme praktičněji než v západní evropě ...

Upraveno od azriel

myslím že jo to tomáš ,ale nejsem si jistej.jeho pani je moje sestřenka, už jsem dlouho neviděl....co tam dělá?

jestli to je on tak dělá trenéra pro TL a GL

Další poznávací znamení je že má Renaulta Thalii a nějakou ameriku

nevim co maj už jsem je několik let neviděl,jen sem si vzpoměl že se tam k vam před někoolika lety kvůli fabrice stěhovali.ale asi je zkontaktuju at mi tě tam proklepnou :-))))))

:) jestli to je on,tak s tomášem jsme v poho ... teda myslim :D

přistěhovali se z loun tak uvidíš..jo ja si toho myslel a kolikrat i nedomyslel... :kol-31:

Zivot neni kriminal nebo pracovni tabor.......TPCA...totalne popicene cele auto...neboli nakupni tasky

azriel......kde delas,na jakym useku? Trim,Finalka,Palubky,podlinka motoru,dverni linka,QCA,ripper?????

hele audina vymyslela pohon všech kol tak si to dala do znaku.renault nevymyslel nic tak si to dal taky do znaku :-))

koukáte na top gear? :D

já jsem na weldu

Zivot neni kriminal nebo pracovni tabor.......TPCA...totalne popicene cele auto...neboli nakupni tasky

jednu tu tašku má strejc a řek bych že by se do toho košiku vešla :-))

welding jo ? a jak jsi tam dlouho? tam se to porad tak sere,nebo uz to vymakali japoncici?

a nekde u godzily,jo?

Upraveno od radiss33

ahoj :) tak dneska jsem si objednal domácí medovníček, tak už se na něj těším :D

v poho

safra po dlouhý době volnej víkend... ted jen nevim jestli se jít v sobotu zrestartovat nebo bejt hodnej valet se doma u dvd

bud hodnej a zresetuj se :p

to u mě nefunguje když se resetuju tak trošku zlobim.. :-)

tak si vem morální brzdu sebou

ahoj :) tak dneska jsem si objednal domácí medovníček, tak už se na něj těším :D

čágo :D

to je uplně nejhorší možnost kterou i brzda uznala proto chodim bez ni....no uvidim zejtra mam přes den docela frmol tak aby na večer byla síla a nalada

brý večír

:kol-28:

ahoj kyblajz :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.