Říjen 19, 201212 r To by me taky zajmalo , ale pokud jde o Kolin tak to jsou ty tri pidizviky , dva fujtajbl francouzi a jeden okamura
Říjen 19, 201212 r bajooo on je od kolína tak pokud znaš moniku šalounovou případně pana horačka tak je tam pozdravuj.....ale tam nedělaj auta to sou nakupní košíky
Říjen 19, 201212 r Tomáše Horáčka? edit: jinak auto to neni promě,ale to mi tady v ČR myslíme praktičněji než v západní evropě ... Upraveno Říjen 19, 201212 r od azriel
Říjen 19, 201212 r myslím že jo to tomáš ,ale nejsem si jistej.jeho pani je moje sestřenka, už jsem dlouho neviděl....co tam dělá?
Říjen 19, 201212 r jestli to je on tak dělá trenéra pro TL a GL Další poznávací znamení je že má Renaulta Thalii a nějakou ameriku
Říjen 19, 201212 r nevim co maj už jsem je několik let neviděl,jen sem si vzpoměl že se tam k vam před někoolika lety kvůli fabrice stěhovali.ale asi je zkontaktuju at mi tě tam proklepnou :-))))))
Říjen 19, 201212 r přistěhovali se z loun tak uvidíš..jo ja si toho myslel a kolikrat i nedomyslel...
Říjen 19, 201212 r Zivot neni kriminal nebo pracovni tabor.......TPCA...totalne popicene cele auto...neboli nakupni tasky
Říjen 19, 201212 r azriel......kde delas,na jakym useku? Trim,Finalka,Palubky,podlinka motoru,dverni linka,QCA,ripper?????
Říjen 19, 201212 r hele audina vymyslela pohon všech kol tak si to dala do znaku.renault nevymyslel nic tak si to dal taky do znaku :-))
Říjen 19, 201212 r Zivot neni kriminal nebo pracovni tabor.......TPCA...totalne popicene cele auto...neboli nakupni tasky jednu tu tašku má strejc a řek bych že by se do toho košiku vešla :-))
Říjen 19, 201212 r welding jo ? a jak jsi tam dlouho? tam se to porad tak sere,nebo uz to vymakali japoncici? a nekde u godzily,jo? Upraveno Říjen 19, 201212 r od radiss33
Říjen 19, 201212 r safra po dlouhý době volnej víkend... ted jen nevim jestli se jít v sobotu zrestartovat nebo bejt hodnej valet se doma u dvd
Říjen 19, 201212 r to je uplně nejhorší možnost kterou i brzda uznala proto chodim bez ni....no uvidim zejtra mam přes den docela frmol tak aby na večer byla síla a nalada
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.