raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 zdarec mistr kýb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 nazdárek slečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 nazdárek raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 nazdárek raca třeba sem taky slečna.... .... mám tajemny a neutralní nick.... :kol-28: :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 :kol-47: třeba sem taky slečna.... .... mám tajemny a neutralní nick.... :kol-28: :kol-28: ??? :kol-47: ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 tak ukaž kozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 bez problemů....ale mám chlupaty bradavky jestli neva..... :kol-41: :kol-28: :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 raca tak to jsme dvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 brrr... koukam že ten zítřejší restart asi budu muset absolvovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 to ti schvaluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 bré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 nazdárek.dneska tady chcíp pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Brý ráno!!! Tak jdu složit dřívý co jsem včera pořezal a pak jdu pro změnu opět řezat dřívý co jse ještě nepořezal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 nazdárek.dneska tady chcíp pes tak já zase půjdu noo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Brý ráno!!! Tak jdu složit dřívý co jsem včera pořezal a pak jdu pro změnu opět řezat dřívý co jse ještě nepořezal. tak to přeju hezkou sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 jak se to veme zbývá mi ještě 12m dřeva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 njn ... plyn je plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 njn ... plyn je plyn :kol-47: a dřevo je holt dřevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 pocházim z vesnce. Tak jsem se zapřísahal,že už nikdy sekeru nebo uhelku nechci vidět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 ale panové takovej krbík jak v něm ohen plapolá nic nenahradí....jam mam dřevo nařezany a uklizeny.fura na přiští rok už je složená...a takovej relax s motorovkou nic nenahradí.mě spíš sere zahrada ted jsem dorazil z hokeje zbitej jako pes a za chvili čapnu frezu a hura orat brrrrr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 ale panové takovej krbík jak v něm ohen plapolá nic nenahradí....jam mam dřevo nařezany a uklizeny.fura na přiští rok už je složená...a takovej relax s motorovkou nic nenahradí.mě spíš sere zahrada ted jsem dorazil z hokeje zbitej jako pes a za chvili čapnu frezu a hura orat brrrrr máš pravdu!!! Na letošní zimu už mám nařezáno a složeno. To co řežu teď je taková záloha, jinak je to fůra na příští rok odpad z pily (krajina z prken - přes 12m) a na jaře pak akorát seženu kulatinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 taky mame plyn ale jen jako doplněk .... ja moc prostoru na dvorku nemam takže max špalky na 1rok a složena fura 4m kulatin na 2rok víc sem nenarvu....zavídim znamymu ten mam takovou klasickou vesnickou stodolu a tu ma ze 2/3 plnou co odhadoval tak s tim vidrží cca 7-9 let :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 pocházim z vesnce. Tak jsem se zapřísahal,že už nikdy sekeru nebo uhelku nechci vidět. Já z města, ale bydlel jsem 22 let v baráku, pak jsem začal chodit se současnou přítulkyní (bydlela taky v baráku), našli podnájem v bytovce a sestěhovali se, po 7 letech jsme si našli a kopili domeček kousek od mého rodného města. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Já mám taky velkou stodolu do ní je zabudovaný sklep z jedný srany a z druhý je garáž,mezi je místo na traktor a je patová, místa na dřevo je tam plno. Jo a místo traktoru, kterej nemám, tam parkuje přítulkyně s Audi A4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.