Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

ale panové takovej krbík jak v něm ohen plapolá nic nenahradí....jam mam dřevo nařezany a uklizeny.fura na přiští rok už je složená...a takovej relax s motorovkou nic nenahradí.mě spíš sere zahrada ted jsem dorazil z hokeje zbitej jako pes a za chvili čapnu frezu a hura orat brrrrr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale panové takovej krbík jak v něm ohen plapolá nic nenahradí....jam mam dřevo nařezany a uklizeny.fura na přiští rok už je složená...a takovej relax s motorovkou nic nenahradí.mě spíš sere zahrada ted jsem dorazil z hokeje zbitej jako pes a za chvili čapnu frezu a hura orat brrrrr

máš pravdu!!! :kol-47:

Na letošní zimu už mám nařezáno a složeno. :kol-28: To co řežu teď je taková záloha, jinak je to fůra na příští rok odpad z pily (krajina z prken - přes 12m) a na jaře pak akorát seženu kulatinu. :kol-31::kol-28::kol-31::kol-28:

Odkaz ke komentáři

taky mame plyn ale jen jako doplněk .... ja moc prostoru na dvorku nemam takže max špalky na 1rok a složena fura 4m kulatin na 2rok víc sem nenarvu....zavídim znamymu ten mam takovou klasickou vesnickou stodolu a tu ma ze 2/3 plnou co odhadoval tak s tim vidrží cca 7-9 let :-)))

Odkaz ke komentáři

pocházim z vesnce. :D Tak jsem se zapřísahal,že už nikdy sekeru nebo uhelku nechci vidět.

Já z města, ale bydlel jsem 22 let v baráku, pak jsem začal chodit se současnou přítulkyní (bydlela taky v baráku), našli podnájem v bytovce a sestěhovali se, po 7 letech jsme si našli a kopili domeček kousek od mého rodného města.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...