Mr.Kyblik Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 jak se máte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Myslíte,že ten sníh někdy přestane padat na dýl než cca 1h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 jak se máte??? my asi dobre a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Já teď zrovna na prd...Za hodinu do práce ....bléééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Pojdme tunit http://aukro.cz/chip...2821455241.html Skoda že nejde zjistik kolik lidí si to koupí. Ondero-lednička je dobrej nápad,já už sice oběd o pulnoci sněd,ale ještě je v zásobě nějaká ta sladkost ve žrádelním batužku. Už jen podle pravopisu vysoce nedůvěryhodný (maKSimální výkon...) - o způsobu zapojení k motoru (že to nejde poznat, když se musejí odizolovávat nebo dokonce přerušovat dráty k čidlu teploty nasávanýho vzduchu) ani nemluvím. Celej "Tuning-box" obsahuje jen 1 odpor zapojenej tak, aby oblboval řídící jednotku informací o nižší teplotě nasávanýho vzduchu, než je v reálu. Jenže stejně bez ohledu na to většina motorový elektroniky řídí bohatost směsi ve finále podle lambdy - a tady celej "Tuning-box" narazí, protože jak signál z lambdy ohlásí příliš bohatou směs (následek chybný informace o teplotě nasávanýho vzduchu), program v ŘJ stejně nařídí vstřikovačům ubrat... Celý je to jen a jen o tom, jak vytáhnout prachy z kapes nic netušících obětí z řady neznalých řidičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Kurnik a já to už chtěl koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Já teď zrovna na prd...Za hodinu do práce ....bléééé jen mazej vydělávat na řízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Vydělávám vydělávám ...Teda teď se pravda trochu flákám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 pauzička? tak večer dojdi nebo dneska máš na programu něco jiného než hadičky a ledničku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 No oficiální pauzička teprv bude...Mám svojí osobní pauzičku A dneska večer mám v plánu Playstation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 aha .. tak si to užij jdu si udělat zapečený tousty děcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Joo děcka prej A to si piš že si to užiju...Už mám absťák. V pondělí mi PS odešel a dneska jsem sehnal jinej A ať ti toustíky chutnaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 a ne?však tu jste mladší než já díky díky hold když řízky nejsou tak i tohle je dobrý jo tak proto tu si tak často ted..neměl si Ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Přesně tak...Až zapnu PS tak mě zase půl roka neuvidíte.. A jsi starší jen o měsíc a den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 tak za půl roku ahoj no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Ještě nejdu Nebo vlastně jdu. Musím doseřídit nabouranou mašinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 joo tak at ti to uteče PS už doma netrpělivě čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 čau čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 tak ti nevim co si mám dát k véče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 podle toho co najdeš v lednici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 lednice a lednice a lednice..................... to je ted tvoje a Ondrera nejoblíbenější slovo že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Nekdo neco vari ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 co ti je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Nekdo neco vari ? no ty ale ještě nevíme co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.