Prosinec 12, 201212 r Pojdme tunit http://aukro.cz/chip...2821455241.html Skoda že nejde zjistik kolik lidí si to koupí. Ondero-lednička je dobrej nápad,já už sice oběd o pulnoci sněd,ale ještě je v zásobě nějaká ta sladkost ve žrádelním batužku. Už jen podle pravopisu vysoce nedůvěryhodný (maKSimální výkon...) - o způsobu zapojení k motoru (že to nejde poznat, když se musejí odizolovávat nebo dokonce přerušovat dráty k čidlu teploty nasávanýho vzduchu) ani nemluvím. Celej "Tuning-box" obsahuje jen 1 odpor zapojenej tak, aby oblboval řídící jednotku informací o nižší teplotě nasávanýho vzduchu, než je v reálu. Jenže stejně bez ohledu na to většina motorový elektroniky řídí bohatost směsi ve finále podle lambdy - a tady celej "Tuning-box" narazí, protože jak signál z lambdy ohlásí příliš bohatou směs (následek chybný informace o teplotě nasávanýho vzduchu), program v ŘJ stejně nařídí vstřikovačům ubrat... Celý je to jen a jen o tom, jak vytáhnout prachy z kapes nic netušících obětí z řady neznalých řidičů.
Prosinec 12, 201212 r Já teď zrovna na prd...Za hodinu do práce ....bléééé jen mazej vydělávat na řízky
Prosinec 12, 201212 r pauzička? tak večer dojdi nebo dneska máš na programu něco jiného než hadičky a ledničku?
Prosinec 12, 201212 r No oficiální pauzička teprv bude...Mám svojí osobní pauzičku A dneska večer mám v plánu Playstation
Prosinec 12, 201212 r Joo děcka prej A to si piš že si to užiju...Už mám absťák. V pondělí mi PS odešel a dneska jsem sehnal jinej A ať ti toustíky chutnaj
Prosinec 12, 201212 r a ne?však tu jste mladší než já díky díky hold když řízky nejsou tak i tohle je dobrý jo tak proto tu si tak často ted..neměl si Ps
Prosinec 12, 201212 r Přesně tak...Až zapnu PS tak mě zase půl roka neuvidíte.. A jsi starší jen o měsíc a den
Prosinec 12, 201212 r lednice a lednice a lednice..................... to je ted tvoje a Ondrera nejoblíbenější slovo že???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.